Facebook Pixel Το σερί έσπασε με... τριάρα
Ποδόσφαιρο
| 2011-10-29 20:34:00

Το σερί έσπασε με... τριάρα

Το σερί έσπασε με... τριάρα

Η Λοκομοτίβ όχι μόνο δεν κατάφερε να παραμείνει αήττητη για 13ο σερί παιχνίδι στο ρωσικό πρωτάθλημα υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Κουσέιρο, αλλά γνώρισε και βαριά ήττα με 3-0 από την Σπαρτάκ στο ντέρμπι της Μόσχας!

Η Σπαρτάκ έκανε ιδανικό ξεκίνημα καθώς μόλις στο πρώτο λεπτό, ο ΜακΓκίντι στην προσπάθεια του να πιάσει το σουτ έδωσε άθελα του ασίστ στον Εμενίκε. Ο Νιγηριανός δεν ήταν οφσάιντ καθώς τον κάλυπτε ο Μαϊκόν και άνοιξε το σκορ.

Στο 15' ο Εμενίκε πέτυχε το 2-0 για τους «ερυθρόλευκους» μετά από σέντρα του Αρι ντα Σίλβα με τον Γκιγιέρμε να φέρει ευθύνη όπως και ο ντα Κόστα που έχασε το μαρκάρισμα.

Ο Νιγηριανός στράικερ έφτασε στο χατ-τρικ στο 52' μετά από νέα ασίστ του Αρι αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Γκιγιέρμε.

Σαν μην έφτανε το βαρύ σκορ, η «Λόκο» έχασε και τον Ομπίνα στο 82' καθώς ο Νιγηριανός άσος αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Η σύνθεση της Λοκομοτίβ: Γκιγιέρμε, Ντα Κόστα, Σίσκιν, Γιανμπάεφ, Ντούριτσα, Θαπατέρ, Γκλουσάκοφ, Ιγκνατίεφ (46' Τορμπίνσκι), Ομπίνα, Σίτσεφ, Μαϊκόν (70' Ιμπριτσιτς)

Πηγή: sentra-goal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags