Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Το παρόν στην τελευταία προπόνηση, πριν τον πρώτο αγώνα με την Αϊντχόφεν για τους «32» του Europa League, έδωσε ο Γιοάν Εμβιλά κάτι που γέμισε… χαμόγελα στους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ο Γάλλος μέσος συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του μεγάλου αγώνα για τους Πειραιώτες, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον… περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Λίγο νωρίτερα ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρολεύκων» είχε αφήσει τα πάντα ανοιχτά για την χρησιμοποίηση του Εμβιλά δηλώνοντας στη συνέντευξη τύπου: «Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι πανέτοιμοι, πλην του Εμβιλά. Περιμένουμε την σημερινή προπόνηση, θα συζητήσουμε ξανά και με τον γιατρό. Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι και απίθανο να προλάβει. Θα το δούμε και θα αποφασίσουμε, μετά τη σημερινή προπόνηση».

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Μπα, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Σουρλής, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Μπρούμα, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.