Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ατλέτικο Μαδρίτης: "Φάκελο" η Ατλέτικο Μαδρίτης για Έλληνα άσο του Ολυμπιακού - "Τσεκάρισμα" στο Γ. Καραϊσκάκης!
Ποδόσφαιρο
| 2021-03-07 14:45:00

"Φάκελο" η Ατλέτικο Μαδρίτης για Έλληνα άσο του Ολυμπιακού - "Τσεκάρισμα" στο Γ. Καραϊσκάκης!

Του Αδέσποτου
"Φάκελο" η Ατλέτικο Μαδρίτης για Έλληνα άσο του Ολυμπιακού - "Τσεκάρισμα" στο Γ. Καραϊσκάκης!

Ο Μαρτίνς τον πιστεύει πολύ και τον έριξε βασικό. Έτσι προέκυψε μάλιστα και στα τέλη Φεβρουαρίου η ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι τον έχει στο στόχαστρό της η ισπανική ομάδα.

Ολυμπιακός - Ατλέτικο Μαδρίτης: Αποκαλυπτική ήταν η χθεσινή εκπομπή του Sportdog.gr "Οι Αδέσποτοι" με τους Ευάγγελο Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια στον Alpha Radio 98,9, η οποία θα μεταδίδεται πλέον το σαββατοκύριακο 18:00 με 20:00.

Το Σάββατο βγήκαν ειδήσεις που πραγματικά θα συζητηθούν. Και αυτό γιατί αφορούν Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ενώ υπάρχει και... ρεπορτάζ που αφορά και στις δύο πλευρές και το οποίο διαβάσατε στο Part1 που δημοσιεύσαμε χθες. Σήμερα ακολουθεί το Part2 με μία μεγάλη αποκάλυψη για έναν Έλληνα άσο των Πειραιωτών!

Διαβάστε κάποια από τα θέματα της εκπομπής και ΜΗ ξεχάσετε να την ακούσετε στον Alpha 9.89 την Κυριακή 18.00-20.00!

** Την Πέμπτη στο Βικελίδης, στη ρεβάνς των “8” του Κυπέλλου με τον Άρη, τερματοφύλακας έπαιξε ο Κρίστινσον, ο οποίος ήταν να παίξει στο πρώτο ματς του Καραϊσκάκης, αλλά ξεκίνησε ο Τζολάκης. Τί συνέβη και έγινε αυτή η αλλαγή; Στο γήπεδο είχαν έρθει άνθρωποι ξένης ομάδας, για να δούνε τον 18χρονο γκολκίπερ, τον οποίο πιστεύει πολύ ο Μαρτίνς. Τον προτίμησε πέρσι αντί του Σιαμπάνη.

Σύμφωνα με τον Μαρτίνς, ο Τζολάκης είναι το μεγάλο πρότζεκτ του Ολυμπιακού, όταν θα φύγει ο Σα. Στο Βικελίδης όλοι περίμεναν να ξεκινήσει ο Τζολάκης αλλά είδαμε τον Κρίστινσον. Για τον Κρητικό πορτιέρε είχε ενδιαφερθεί ομάδα του εξωτερικού... Έτσι προέκυψε στα τέλη Φεβρουαρίου η ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2024.. Οι πληροφορίες μου αναφέρουν, ότι τον γκολκίπερ έχει στο στόχαστρό της η Ατλέτικο Μαδρίτης.

** Η Άρσεναλ, αντίπαλος του Ολυμπιακού στους “16” του Europa League, δεν κατάφερε να κερδίσει τη Μπέρνλι. Ξεκίνησε μεγάλη γκρίνια των οπαδών της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για μια γκέλα που τη χαρακτήρισαν -πισωγύρισμα. Σημειωτέον, ότι η λονδρέζικη ομάδα είναι εκτός θέσεων της Ευρώπης.

Στο στόχαστρο μπήκε τόσο ο Αρτέτα όσο και ο Τζάκα. Κάποιοι θυμήθηκαν Ελ Αραμπί. Ακόμα βλέπουν εφιάλτες από την περσινή προκριση μέσα στο Έμιρεϊτς. Τους έκλεισε το σπίτι. Έτσι θυμήθηκαν πως ο επιθετικός του Ολυμπιακού σκοραρε στα τελευταία λεπτά. «Δεν θέλουμε ξανά αυτήν την καταστροφή», « Έρχεται ο εφιάλτης μας. Ο Ολυμπιακός και ο Ελ Αραμπί», γράφτηκε μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξελίξεις με Μανωλά και Σωκράτη - "Θέλει να γυρίσει στην Εθνική" - "Ο Φαν’τ Σιπ πρέπει να…"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags