Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έβαλε τα κλάματα ο Μπα για το… έγκλημα - Πού θα πάει έτσι;
Ποδόσφαιρο
| 2021-03-18 22:23:00

Κλάματα ο Μπα για το… έγκλημα - Πού θα πάει έτσι; - Χάλασε μεταγραφή 6.5 εκατ. στο Λονδίνο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Κλάματα ο Μπα για το… έγκλημα - Πού θα πάει έτσι; - Χάλασε μεταγραφή 6.5 εκατ. στο Λονδίνο!

Απαράδεκτη ενέργεια που στοίχισε τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στην καριέρα του Αφρικανού άσου. Ποιος όμως ήταν αυτός που απογοήτευσε και... χάλασε το μέλλον του;

Ο Ολυμπιακός τα έδωσε όλα, πάλεψε μέχρι τέλους παρά τις σημαντικές απουσίες του και άγχωσε την Άρσεναλ. Εν τέλει οι Ερυθρόλευκοι δεν πέτυχαν τη μεγάλη ανατροπή που κυνήγησαν, αλλά νίκησαν και πάλι μέσα στο Λονδίνο. Δεν το λες και μικρό κατόρθωμα!

Κάθε φίλος του Ολυμπιακού πίστεψε ότι το... θαύμα μπορεί να γίνει όταν ο Ελ Αραμπί άνοιξε το σκορ. Η αίσθηση ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα κράτησε μέχρι το 82', όταν ο Ουσεϊνού Μπα αντίκρισε μια απολύτως δικαιολογογημένη κόκκινη κάρτα με μια ενέργεια που θα μπορούσε να του χαρίσει... Όσκαρ ανοησίας!

Ο Σενεγαλέζος θεώρησε υπερβολική την απόφαση του Ντελ Θέρο Γκράντε να δου δείξει κίτρινη κάρτα. Από τα νεύρα του πέταξε την μπάλα προς το μέρος του διαιτητή, ο οποίος του έδειξε αμέσως την κόκκινη κάρτα.

Ο Μπα δεν είναι πια... παιδάκι, έχοντας συμπληρώσει τα 25 του χρόνια. Παίζει ανελλιπώς στην Ευρώπη με τον Ολυμπιακό από το 2019, έχει παραστάσεις και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την αντίδρασή του. Όχι ότι οι Πειραιώτες θα έπαιρναν την πρόκριση εάν δεν έμεναν με παίκτη λιγότερο, αλλά γιατί να μην το παλέψουν μέχρι τέλους επί ίσοις όροις; Τέτοιες χαζομάρες είναι ανεπίτρεπτες και ο Μπα το συνειδητοποίησε γρήγορα. Αν μη τι άλλο το γεγονός ότι έβαλε τα κλάματα στη φυσούνα, φανερώνει ότι δεν είναι αδιάφορος. Ας ελπίσουμε ότι πήρε το μάθημά του.

Κρίμα για τον στόπερ του Ολυμπιακού, ο οποίος "αμαύρωσε" μια εξαιρετική εμφάνιση στα 82 λεπτά που μπόρεσε να αγωνιστεί. Οι ικανότητές του είναι πλέον δεδομένες και δεν είναι τυχαίο που "παίζει" συχνά πυκνά στα ρεπορτάζ κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων. Έχει όλα τα προσόντα να πάρει μεγάλη με πολλά... μηδενικά, αρκεί να αποφύγει αντιδράσεις σαν την αποψινή πάσει θυσία.

Αντιθέτως, αυτός φαντάζει πλέον δύσκολο να πείσει τον Ολυμπιακό να "σκάσει" 6.500.000 ευρώ για να τον αποκτήσει είναι ο Μπρούμα. Ο Πορτογάλος μπήκε στο παιχνίδι στο 63' με στόχο να ανεβάσει την πίεση της ομάδας του απέναντι στην ασταθή άμυνα της Άρσεναλ.

Ήταν όμως απογοητευτικός και η είσοδός του στο ματς αντί του φιλότιμου Ανδρούτσου δεν προσέφερε τίποτα στο σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς. Αντιθέτως, κατέστησε τον Ολυμπιακό πιο ευάλωτο στα μετόπισθεν, αφού όταν βγήκε ο Ανδρούτσος η Άρσεναλ δημιούργησε ουκ ολίγες προϋποθέσεις για γκολ "χτυπώντας" στην πλευρά του Μπρούμα.

Το δείγμα γραφής του Πορτογάλου δεν είναι ικανοποιητικό, αφού έχει παρουσιάσει μόνο εκλάμψεις καλής απόδοσης κατά τη διάρκεια της σεζόν, ενώ είναι... εξαφανισμένος σχεδόν σε όλα τα μεγάλα ματς που έχει παίξει. Δεν μοιάζει για περίπτωση ποδοσφαιριστή που αξίζει τόσο μεγάλη οικονομική υπέρβαση και μάλλον ο Ολυμπιακός θα πάει για άλλα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Κρέμασαν" τον Μαρτίνς οι παίκτες - Δικαίωση Μαρινάκη με Σωκράτη - Τι θα έκαναν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags