Facebook Pixel Europa League: Τα δοκάρια... πούλησαν την Άρσεναλ - Επική πρόκριση Βιγιαρεάλ, στον τελικό με Γιουνάιτεντ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-06 23:57:00

Τα δοκάρια... πούλησαν την Άρσεναλ - Επική πρόκριση Βιγιαρεάλ, στον τελικό με Γιουνάιτεντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τα δοκάρια... πούλησαν την Άρσεναλ - Επική πρόκριση Βιγιαρεάλ, στον τελικό με Γιουνάιτεντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Άρσεναλ πίεσε μέχρι τέλους, είχε δύο δοκάρια, όμως κόλλησε στο 0-0 με τη Βιγιαρεάλ, η οποία πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Europa League για πρώη φορά στην ιστορία της! Εκεί θα βρει αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ηττήθηκε με 3-2 από τη Ρόμα, όμως η νίκη της με 6-2 στο πρώτο ματς, της έδωσε την πρόκριση.
 

Europa League: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Βιγιαρεάλ είναι το ζευγάρι του μεγάλου τελικού, που θα διεξαχθεί στο Γκντανσκ στις 26 Μαΐου!

Έχοντας ως "προίκα" το υπέρ της 6-2 από το πρώτο παιχνίδι, η Μάντσεστερ Γιουναίτεντ ήταν... αδύνατο να αποκλειστεί και παρά την ήττα της με 3-2 από τη Ρόμα, πήρε τη μεγάλη πρόκριση. Ο Καβάνι πέτυχε και τα δύο γκολ της Γιουνάιτεντ, ενώ για τη Ρόμα σκόραραν οι Τζέκο, Κριστάντε, με ένα αυτογκόλ του Τέλες να διαμορφώνει το τελικό 3-2.

Η ισπανική Βιγιαρεάλ πέταξε εκτός την Άρσεναλ και χάλασε το "πάρτι" των Άγγλων, μην επιτρέποντάς τους να παίξουν δεύτερο αγγλικό τελικό μετά από αυτόν του Champions League (Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι).

Οι Ισπανοί υπερασπίστηκαν το υπέρ τους 2-1 από το πρώτο ματς, πήραν το 0-0 στο Λονδίνο παρά το γεγονός ότι ο Ομπαμεγιάνγκ είχε δύο δοκάρια, και προκρίθηκαν σε ευρωπαϊκό τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία τους!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags