"Αγαπώ την Ελλάδα, είμαι εδώ πολλά χρόνια και με μεγάλη χαρά θα δεχτώ να φορέσω τη φανέλα της Εθνικής". Ξεκάθαρος ήταν, αλλά ξεκάθαρος είναι και όταν τον ρωτούν πολλοί φίλοι του αν όντως ετοιμάζεται να φορέσει τη γαλανόλευκη, όπως γράφτηκε. Τότε, μάλιστα, δίνει και ...ειδήσεις. Τι απαντά;

Πως γίνονται ενέργειες για να συμβεί αυτό και πως θέλει πολύ να τα καταφέρει. Ονειρεύεται μάλιστα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το ερχόμενο καλοκαίρι σε Ουκρανία και Πολωνία υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος, με τον οποίο τα έχει πει για το συγκεκριμένο θέμα. Την ίδια γλώσσα μιλάνε και έχουν κουβεντιάσει ήδη το ενδεχόμενο να τεθεί στη διάθεσή του.

Πλάκα πλάκα, γιατί οι Γερμανοί να έχουν καμιά δεκαριά παιχταράδες στην Εθνική τους οι οποίοι μόνο... Γερμανοί δεν είναι και να μην έχουμε και εμείς παιδιά όπως ο Λεονάρντο που βρίσκεται εδώ πολλά χρόνια, ο Βιεϊρίνια και όποιος άλλος νιώθει ότι μπορεί και θέλει να φορέσει την γαλανόλευκη; Φανταστείτε πόσες λύσεις θα έδιναν στην Εθνική μας ο Λεονάρντο με τον Βιεϊρίνια στη δημιουργία και στο γκολ!