«Αντί να ασχοληθώ με τον αντίπαλο προτίμησα αυτή τη φορά να μιλήσω περισσότερο στους δικούς μου ποδοσφαιριστές. Ως ομάδα έχουμε κάποια ιδιαίτερα ποιοτικά στοιχεία, που εφόσον τα αναπτύξουμε στο γήπεδο, μπορούμε να πετύχουμε πολλά σημαντικά πράγματα», σχολίασε αρχικά ο Ρουμάνος τεχνικός.

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ: «Μέχρι την φάση της αποβολής οι ποδοσφαιριστές μου έκαναν ακριβώς ό,τι τους είχα ζητήσει στον αγωνιστικό χώρο και όλα για την ομάδα μου πήγαιναν καλά. Στο χρονικό αυτό σημείο κάναμε το πρώτο μας λάθος στο παιχνίδι και το πληρώσαμε ακριβά με τον αντίπαλο να κερδίζει πέναλτι και εμείς να μένουμε με παίκτη λιγότερο. Ήταν λογικό στο δεύτερο ημίχρονο να χάσουμε και το ρυθμό που είχαμε. Και έτσι μέχρι το τέλος του αγώνα περιοριστήκαμε σε ανασταλτικό ρόλο, με τους παίκτες μου ωστόσο να έχουν μία ηρωική αμυντική παρουσία»

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δικέφαλος στον αγωνιστικό χώρο: «Απέναντι στην Τότεναμ δώσαμε μεγάλο βάρος στην οργάνωση του παιχνιδιού. Το γεγονός ότι κερδίσαμε μία ομάδα τόσο δυνατή είναι σίγουρα ενθαρρυντικό για μας. Από εκεί και πέρα όμως δεν πρέπει να μένουμε μόνο στα θετικά. Οφείλουμε να δούμε και κάποια άλλα παιχνίδια που το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε και να διορθώσουμε κάποια πράγματα, όπως η αναποτελεσματικότητα μας στην επίθεση στα παιχνίδια του πρωταθλήματος»