Αντβέρπ - Ολυμπιακός: Σπουδαία αναμέτρηση δίνει απόψε ο Ολυμπιακός στην Αμβέρσα κόντρα στην ομώνυμη ομάδα, με στόχο την πρώτη θέση του ομίλου, που οδηγεί απευθείας στην φάση των "16" του Europa League.

Οι Ερυθρόλευκοι μπορεί να έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση ως δεύτεροι, ωστόσο θα ψάξουν διακαώς τη νίκη για να διεκδικήσουν την πρωτιά και να αποφύγουν έτσι να παίξουν στην φάση των "32" της διοργάνωσης.

Φυσικά, για να γίνει αυτό δεν φτάνει μόνο νίκη του Ολυμπιακού, αλλά θα πρέπει και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης να ηττηθεί από την αδιάφορη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.

Παρόλα αυτά, οι Πειραιώτες θα αφοσιωθούν στο δικό τους παιχνίδι και πηγαίνοντας πλήρεις στο ματς μπορούν να το κερδίσουν. Κάτι που σημαίνει ότι το "διπλό" στη Novibet προσφέρεται στο εξαιρετικό 2.03.

Για τους πιο τολμηρούς και αυτούς που τους αρέσουν τα fun bets, αξίζει και ένα μικρό ποντάρισμα στο να σκοράρει στον αγώνα ο Ρόνι Λόπες σε απόδοση 4.00, ποντάροντας στο γεγονός πως ο άσος του Ολυμπιακού βρίσκεται σε ανοδικό φεγγάρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Απόλυση προπονητή μετά τον Ολυμπιακό - Δεν είναι αδιάφοροι - Μη βάλει Σωκράτη και Μπουχαλάκη"