Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αλλαγή της τελευταίας στιγμής στον Ολυμπιακό πριν την Αταλάντα - Το αποφάσισε ο Μαρτίνς
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-15 00:05:00

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής στον Ολυμπιακό πριν την Αταλάντα - Το αποφάσισε ο Μαρτίνς

Sportdog Team
Αλλαγή της τελευταίας στιγμής στον Ολυμπιακό πριν την Αταλάντα - Το αποφάσισε ο Μαρτίνς

Νέα δεδομένα για την προετοιμασία των Ερυθρολεύκων ενόψει της αναμέτρησης με την ομάδα του Μπέργκαμο στην Ιταλία για τους 32 του Europa League την Πέμπτη (17/2).

Ολυμπιακός: Στροφή στην Αταλάντα για τους Ερυθρόλευκους μετά την νίκη την Κυριακή (13/2) απέναντι στην ΑΕΚ, με τους Πειραιώτες να αγωνίζονται την Πέμπτη (17/2) στο Μπέργκαμο ώστε να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς.

Οι Πειραιώτες την Δευτέρα (14/2) γνωστοποίησαν το πρόγραμμα για το ματς με την Αταλάντα, με τους Ερυθρόλευκους να κάνουν την τελευταία τους προπόνηση στον Ρέντη, το πρωί της Τετάρτης (16/2, 11:00) και στη συνέχεια θα ταξιδέψουν στο Μπέργκαμο.

«Την Τετάρτη (16/2) θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ενόψει του αγώνα με την Αταλάντα για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των 32 του UEFA Europa League. Στις 11:00 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:

Τετάρτη 16/2

11:00 Προπόνηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Ρέντη (ανοικτή για 15 λεπτά μόνο για το κανάλι που έχει τα δικαιώματα).

19:00 (τοπική ώρα) Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μόνο με φυσική παρουσία δημοσιογράφων στο γήπεδο της Αταλάντα. Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν ο κ. Πέδρο Μαρτίνς και ο Παπέ Αμπού Σισέ.

Πέμπτη 17/2

22:00 Αταλάντα – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο Stadio di Bergamo.

Η συνέντευξη Τύπου της Αταλάντα είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 16/2 στις 13:15 (τοπική ώρα) στο προπονητικό κέντρο (Centro Sportivo Bortolotti, Zingonia) ενώ η προπόνηση θα γίνει στις 15:30 (τοπική ώρα) στο ίδιο μέρος», αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags