Facebook Pixel Αταλάντα - Ολυμπιακός: Οι ακλόνητοι του Μαρτίνς για Αταλάντα - Σκέφτεται τρεις στόπερ στο Μπέργκαμο - Αυτός ο βασικός φορ
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-15 10:14:00

Οι ακλόνητοι του Μαρτίνς για Αταλάντα - Σκέφτεται τρεις στόπερ στο Μπέργκαμο - Αυτός ο βασικός φορ

Sportdog Team
Οι ακλόνητοι του Μαρτίνς για Αταλάντα - Σκέφτεται τρεις στόπερ στο Μπέργκαμο - Αυτός ο βασικός φορ

Τα πλάνα του για το πρώτο παιχνίδι με την Αταλάντα στο Europa League καταστρώνει ήδη ο Πέδρο Μαρτίνς.

Αταλάντα - Ολυμπιακός: Ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να κάνει ορισμένες παρεμβάσεις στην ενδεκάδα για να θωρακίσει τους Ερυθρόλευκους στην δύσκολη έδρα της ιταλικής ομάδας στο Μπέργκαμο.

Ο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του να κατεβάσει τον Ολυμπιακό με τρία στόπερ και σύστημα 3-4-3 και ίσως να το κάνει πράξη, αν δει ότι ο Σισέ είναι σε καλή κατάσταση, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του από το Κόπα Άφρικα, όπου στέφθηκε πρωταθλητής με την Σενεγάλη.

Αν ο Σενεγαλέζος κριθεί πανέτοιμος, τότε συγκεντρώνει πιθανότητες να πλαισιώσει τους Μανωλά και Σωκράτη στα μετόπισθεν. Σε αυτό το σενάριο θα "αφαιρεθεί" ένας παίκτης από το κέντρο, ο Μαντί Καμαρά ή ο Μπουχαλάκης.

Ένας άλλος παίκτης που έχει στο μυαλό του ο Πορτογάλος τεχνικός, ειδικά αν επιλεγεί σχήμα με τριάδα, είναι ο Βρουσάι σε ρόλο δεξιού μπακ-χαφ. Όσο για την επίθεση, ο Ελ Αραμπί φαίνεται ότι συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από τον Τικίνιο.

Εκείνοι που πάντως μοιάζουν… ακλόνητοι από το βασικό σχήμα είναι οι Βατσλίκ, Σωκράτης, Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μασούρας και Αγκιμπού Καμαρά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags