Facebook Pixel Αταλάντα - Ολυμπιακός: Ατακάρα Γκασπερίνι για Μανωλά και Σωκράτη - "Κυρίαρχος στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός"
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-16 20:15:00

Ατακάρα Γκασπερίνι για Μανωλά και Σωκράτη - "Κυρίαρχος στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός"

Sportdog Team
Ατακάρα Γκασπερίνι για Μανωλά και Σωκράτη - "Κυρίαρχος στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός"

Ο τεχνικός της Αταλάντα μίλησε για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στο Europa League, κάνοντας ειδική αναφορά στους Κώστα Μανωλά και Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Αταλάντα - Ολυμπιακός: Ο Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τον Ολυμπιακό, τον οποίο και χαρακτήρισε επικίνδυνο αντίπαλο, ξεχωρίζοντας τους Μανωλά και Σωκράτη από το "ερυθρόλευκο" ρόστερ.

«Δεν είναι παιχνίδι Champions League, αλλά είναι μια λαμπερή ευρωπαϊκή διοργάνωση. Το Champions League μας έχει δώσει εμπειρία, αλλά δεν νομίζω πως θέλω να θέσω ως στόχο την κατάκτηση του Europa League, γιατί παίζουν ομάδες με λάμψη. Αύριο θα παίξουμε ένα παιχνίδι υψηλής ποιότητας απέναντι σε μια ομάδα η οποία ηγείται του πρωταθλήματος της. Θέλουμε να βελτιωθούμε και να κατανοήσουμε το επίπεδο μας, αλλά δεν στοχεύουμε στην κατάκτηση του τίτλου.

Ο Ολυμπιακός είναι κυρίαρχος στην Ελλάδα και χάνει σπάνια, έχει τον Μανωλά και τον Σωκράτη, αλλά και άλλους επικίνδυνους παίκτες. Πρέπει άπαντες να είμαστε συγκεντρωμένοι για να τα καταφέρουμε. Ζούμε ίσως σε μια “φούσκα”, γιατί δεν μας διακατέχει κανένας αρνητισμός ή πεσσιμισμός. Αν κάποιος από εμάς νιώθει έτσι, θα πρέπει να είναι προσεκτικός για να μην αλλοιωθεί η ψυχολογία του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκασπερίνι στη συνέντευξη Τύπου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags