Facebook Pixel Αταλάντα - Ολυμπιακός: Γι’ αυτό φωνάζει ο Ολυμπιακός για τη διαιτησία - Τι έγινε πριν το γκολ της Αταλάντα - Έjαλλος ο Μαρτίνς (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-18 00:26:00

Γι’ αυτό φωνάζει ο Ολυμπιακός για διαιτησία - Τι έγινε στο γκολ της Αταλάντα - Έξαλλος Μαρτίνς (vid)

Sportdog Team
Γι’ αυτό φωνάζει ο Ολυμπιακός για διαιτησία - Τι έγινε στο γκολ της Αταλάντα - Έξαλλος Μαρτίνς (vid)

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-1 στο Μπέργκαμο, αλλά έχει δικαιολογημένα παράπονα για τη φάση που οδήγησε στο γκολ της ισοφάρισης για τους γηπεδούχους.

Αταλάντα - Ολυμπιακός: Οι Ερυθρόλευκοι στάθηκαν αρκετά καλά στην δύσκολη έδρα της Αταλάντα, αλλά παρότι προηγήθηκαν, είδαν τους Ιταλούς να κάνουν την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο μέσα σε δύο λεπτά (61' και 63') με πρωταγωνιστή τον Ντζιμσίτι.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός και οι άνθρωποί του φωνάζουν για τη φάση από την οποία προήλθε το πρώτο γκολ των "μπεργκαμάσκι" και όπως φαίνεται από το ριπλέι... δικαιολογημένα.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες διαμαρτύρονται ότι δεν υπήρχε κόρνερ στην συγκεκριμένη φάση, από την οποία τελικά σημειώθηκε η ισοφάριση της Αταλάντα στο 61ο λεπτό.

Οι αντιδράσεις από τον "ερυθρόλευκο" πάγκο ήταν πολύ έντονες, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του να φωνάζουν στον διαιτητή ότι δεν υπήρχε κόρνερ, με τον ρέφερι του αγώνα μάλιστα να δείχνει κίτρινη κάρτα σε συνεργάτη του Πορτογάλου τεχνικού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαράδεκτο με Μανωλά και Σισέ - Ο λόγος που… κράζουν Μαρτίνς - Δεν είναι κόλλημα με Ονιεκούρου!

Δείτε την επίμαχη φάση στο παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags