Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αδιανόητο αυτό που συνέβη με Αταλάντα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-18 15:14:00

Αδιανόητο συμβάν με Αταλάντα! Ο Ολυμπιακός έφαγε τα 2 γκολ στο διάλειμμα της σειράς "Παΐσιος"

Sportdog Team
Αδιανόητο συμβάν με Αταλάντα! Ο Ολυμπιακός έφαγε τα 2 γκολ στο διάλειμμα της σειράς "Παΐσιος"

Οι Ερυθρόλευκοι προηγούνταν για μία ώρα της ιταλικής ομάδας μέχρι που έγινε αυτό που δεν περίμενε κανείς...

Ολυμπιακός: Αδιανόητο αυτό που συνέβη με Αταλάντα! Οι Ερυθρόλευκοι προηγούνταν για μία ώρα της ιταλικής ομάδας μέχρι που έγινε αυτό που δεν περίμενε κανείς...

Ο Ολυμπιακός, αν και προηγήθηκε στο Μπέργκαμο, ηττήθηκε με 2-1 από την Αταλάντα στο πρώτο παιχνίδι των play offs του Europa League.

Το σκορ άνοιξε στο 16' ο Μασούρας, στο δεύτερο μέρος όμως οι Ιταλοί το γύρισαν σε δύο σχεδόν πανομοιότυπες φάσεις από κόρνερ (στο 61' και στο 63'), με τους Ερυθρόλευκους να φωνάζουν για το γκολ της ισοφάρισης.

Συγκεκριμένα, στην ομάδα του Πειραιά στέκονται στη φάση που προηγήθηκε. Ύστερα από σέντρα από τα δεξιά, οι Πάσαλιτς και Μανωλάς διεκδίκησαν ψηλά τη μπάλα, με τον διαιτητή Σάντρο Σέρερ να δείχνει το σημείο του κόρνερ, θεωρώντας πως τελευταίος ήρθε σε επαφή ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός. Όμως, οι Πειραιώτες θεωρούν πως η μπάλα βρήκε εκτός αγωνιστικού χώρου από την προσπάθεια του Κροάτη μέσου.

 

Λίγοι το πρόσεξαν και ομολογουμένως ήθελε παρατηρητικότητα. Ξέρετε πότε δέχτηκε τα δύο γκολ ο Ολυμπιακός; Στο διάστημα που η επιτυχημένη σειρά «Παΐσιος - Από τα Φάρασα στον ουρανό», έκανε διαφημιστικό διάλειμμα!

Η σειρά προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 22:30 στο Mega. Στο πρώτο μπρέικ, όσοι γύρισαν κανάλι για να δούνε Ολυμπιακό, βρέθηκαν προ εκπλήξεως, αφού η ελληνική ομάδα προηγούταν και δέχτηκε δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά.

Τη σειρά παρακολούθησαν το βράδυ της Πέμπτης 17 Φεβρουαρίου 2022, 1.610.519 τηλεθεατές, με την κάλυψη να φτάνει τους 2.318.508 τηλεθεατές. Σε γυναικείο νεανικό κοινό, ο «Άγιος Παΐσιος - Από τα Φάρασα στον Ουρανό» κατέγραψε το εντυπωσιακό ποσοστό 47,2%.

Η σειρά του Mega συνεχίζει να κυριαρχεί στην prime time ζώνη υψηλής τηλεθέασης.

 

Με ποσοστό 33% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 32,8% στο σύνολο του κοινού, η συγκλονιστική σειρά που αφηγείται τη ζωή του σύγχρονου Αγίου κατέκτησε για άλλη μια φορά την κορυφή της τηλεθέασης. Στη ζώνη μετάδοσής της, η διαφορά απέναντι στα προγράμματα του ανταγωνισμού κυμάνθηκε σε εξαιρετικά μεγάλα νούμερα, με 18,2 μονάδες διαφορά στο δυναμικό κοινό 18-54 και 16,1 μονάδες διαφορά στο σύνολο του κοινού.

Σε απόλυτο αριθμό τηλεθεατών, τη σειρά παρακολούθησαν 1.610.519 τηλεθεατές, με την κάλυψη να φτάνει τους 2.318.508 τηλεθεατές. Σε γυναικείο νεανικό κοινό, ο «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» κατέγραψε το εντυπωσιακό ποσοστό 47,2%.

 

Το τρίτο επεισόδιο της συγκλονιστικής σειράς θα προβληθεί την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου, στις 22:30 στο MEGΑ.

Πρωταγωνιστούν: Νικήτας Τσακίρογλου, Σμαράγδα Σμυρναίου, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Χριστίνα Παυλίδου, Δημήτρης Ήμελλος, Δρόσος Σκώτης, Δέσποινα Γκάτζιου

Στον ρόλο του Αγίου Παϊσίου, ο Προκόπης Αγαθοκλέους Στον ρόλο του Γέροντα Κυρίλλου, ο Γιώργος Αρμένης Στον ρόλο του βοσκού Θόδωρου, ο Γιάννης Στάνκογλου

Στον ρόλο του Ηγούμενου Καλλίνικου, ο Κώστας Αποστολάκης

Στον ρόλο της κυρά-Γιώργαινας, η Ρηνιώ Κυριαζή

Στον ρόλο του Αρσενίου Εζνεπίδη, ο Παΐσιος Έξαρχος

ΣΕΝΑΡΙΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΑΚΚΑΣ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΣΤΑΜΟΣ ΤΣΑΜΗΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: GREEN OLIVE FILMS ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΓΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Ο ΓΡΑΙΚΟΣ

ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΜΟΥΣΙΚΗ: TUOMAS KANTELINEN

«ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ – ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΑΣΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ»

ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 22:30 ΣΤΟ MEGA

#AgiosPaisios #ToMegaToKalo

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags