Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Μαρτίνς σε παίκτες - "Μισό πρωτάθλημα το ματς με Βόλο - Βέβαιος ότι θα περάσουμε την Αταλάντα"
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-20 15:04:00

Μαρτίνς σε παίκτες: "Μισό πρωτάθλημα το ματς με Βόλο - Βέβαιος ότι θα περάσουμε την Αταλάντα"

Sportdog Team
Μαρτίνς σε παίκτες: "Μισό πρωτάθλημα το ματς με Βόλο - Βέβαιος ότι θα περάσουμε την Αταλάντα"

Το μήνυμα για την συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και την αισιοδοξία του για τη ρεβάνς με την Αταλάντα, εξέφρασε ο Πέδρο Μαρτίνς στους παίκτες του.

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Ο Πορτογάλος τεχνικός συνέστησε την προσοχή των ποδοσφαιριστών του στο παιχνίδι με τον Βόλο, ενώ τους εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι θα περάσουν την Αταλάντα στο Europa League.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο που παίξαμε κόντρα στην Αταλάντα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και παίξαμε όπως έπρεπε. Η ομάδα βαδίζει στον σωστό δρόμο και θα βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Είμαι βέβαιος ότι θα προκριθούμε. Την Πέμπτη θα τους περάσουμε στο γήπεδό μας και θα παίξουμε ακόμη καλύτερα», τους είπε ο Πέδρο Μαρτίνς για τον αγώνα ρεβάνς με την Αταλάντα στο Φάληρο.

Για το ματς με τον Βόλο τους τόνισε: «Με την Αταλάντα θα ασχοληθούμε όταν έρθει η ώρα. Εχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Το παιχνίδι μας στον Βόλο είναι μισό πρωτάθλημα. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά ματς που έχουμε δώσει ως σήμερα και πρέπει να νικήσουμε οπωσδήποτε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags