Για τα καλά δουλειά έχει πιάσει ο Κάρλος Κορμπεράν στον Ολυμπιακό, με τον νέο προπονητή των Πειραιωτών να σκέφτεται αποκλειστικά και μόνο το πως θα έρθει η πρόκριση απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον 3ο προκριματικό του Europa League. Με αρχή, φυσικά, το πρώτο παιχνίδι με τους Σλοβάκους στο Φάληρο την Πέμπτη (4/8).

Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στου Ρέντη ο Ισπανός τεχνικός φάνηκε αρκετά διαβασμένος, έχοντας αρκετά καλή εικόνα για το ρόστερ της ομάδας. Μάλιστα με το... καλημέρα δοκίμασε νέα πράγματα στις προπονήσεις, όπως για παράδειγμα σχήμα με τρία στόπερ στην άμυνα.

Το πλέον ενδιαφέρον όμως σχετικά με την τριάδα στα μετόπισθεν, είναι το ποιον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή έβαλε ο Κορμπεράν για φουλ μπακ από τα δεξιά. Εκεί, λοιπόν, ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού δοκίμασε τον Γκάρι Ροντρίγκες! 

Αυτό δεν σημαίνει αυτόματα ότι ο 31χρονος εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι θα ξεκινήσει βασικός και θα πάρει όλη τη δεξιά πλευρά με τη Σλόβαν (σ.σ. μαζί με τον Ρέαμπτσιουκ από τ' αριστερά), αλλά φανερώνει δεδομένα κάποιες σκέψεις του Κορμπεράν για τα δύο κρίσιμα ματς με τους Σλοβάκους.