Facebook Pixel Ολυμπιακός - Καραμπάγκ: Καταλήγει στο σύστημα για Καραμπάγκ ο Μίτσελ - Απόφαση για Εμβιλά με το μυαλό στον... ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-13 00:05:00

Καταλήγει στο σύστημα για Καραμπάγκ ο Μίτσελ - Απόφαση για Εμβιλά με το μυαλό στον... ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Καταλήγει στο σύστημα για Καραμπάγκ ο Μίτσελ - Απόφαση για Εμβιλά με το μυαλό στον... ΠΑΟΚ!

Στα αγωνιστικά τώρα ο Μίτσελ περιμένει την τελευταία προπόνηση στο Μπακού, προκειμένου να καταλήξει στα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν την ενδεκάδα. Το σύστημα, ωστόσο, φαίνεται πως το έχει αποφασίσει ήδη.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τη μεγάλη αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής του Europa League με την Καραμπάγκ στο Αζερμπαϊτζάν. Οι Ερυθρόλευκοι γνωρίζουν καλά, ότι η ευρωπαϊκή χρονιά οδεύει ολοταχώς σε... αδιέξοδο και μόνο ένα διπλό αύριο (13/10), θα μπορούσε να αφήσει και πάλι κάπως ανοιχτή την υπόθεση για την 3η θέση στον όμιλο και την πρόκριση, έστω, στο Conference League.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε σήμερα (11/10) το πρωί για το Μπακού. Οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν νωρίς το πρωί από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για το Αζερμπαιτζάν, με τους εξής ποδοσφαιριστές να μπαίνουν στο αεροπλάνο: Μπα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Σισέ, Ινμπομ Χουάνγκ, Καλογερόπουλος, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαπουντζής, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Βρσάλικο.

Στα αγωνιστικά τώρα ο Μίτσελ περιμένει την τελευταία προπόνηση στο Μπακού, προκειμένου να καταλήξει στα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν την ενδεκάδα. Θα αξιολογήσει την κατάσταση των Μπα και Βρσάλικο, καθώς ο μεν πρώτος έρχεται από μία δεκαπενθήμερη απουσία λόγω τραυματισμού, ενώ ο Κροάτης είχε ταλαιπωρηθεί με μία ίωση στο Ηράκλειο. Στο μυαλό του Ισπανού τεχνικού, πάντως, έχει σχεδόν "κλειδώσει" η απόφαση για τριάδα στην άμυνα και διάταξη 3-5-2.

Τέλος, κατά πάσα πιθανότατα ο Εμβιλά δεν θα αγωνιστεί, καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει καταπονηθεί πολύ και ο Μίτσελ προτιμά να τον ξεκουράσει ενόψει του επικείμενου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Φάληρο. Κι αυτό, όμως, θα κριθεί οριστικά τις επόμενες ώρες.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags