Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μαρσέλο: Ετοιμάζει ακόμα περισσότερο... Μαρσέλο ο Μίτσελ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-12 20:55:00

Ετοιμάζει ακόμα περισσότερο... Μαρσέλο ο Μίτσελ!

Sportdog Team
Ετοιμάζει ακόμα περισσότερο... Μαρσέλο ο Μίτσελ!

Ο Μίτσελ πιστεύει ότι η άνοδος του Μαρσέλο θα έρθει πιο γρήγορα, μέσα από τη συμμετοχή του στα παιχνίδια τόσο της Ελλάδας, όσο και τα εναπομείναντα στο Europa League.

Ο Μίτσελ παραδέχτηκε μετά το ματς με τον ΟΦΗ, ότι ο Μαρσέλο δεν έχει ακόμα τη φυσική κατάσταση που απαιτείται.

Ωστόσο τον χρησιμοποίησε ξανά ως αλλαγή για λίγο και στο Ηράκλειο Κρήτης, όπως τον είχε χρησιμοποιήσει για περισσότερο χρόνο κόντρα στην Καραμπάγκ στο "Γ. Καραϊσκάκης", εκεί όπου επί της ουσίας το πλήρωσε τελικά η ίδια η ομάδα με το 3-0 εις βάρος της.

Όλες οι πληροφορίες συνηγορούν, στο ότι o Μίτσελ σκοπεύει να δώσει κι άλλα αγωνιστικά λεπτά στον Μαρσέλο αύριο (13/10) στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Πιστεύει ότι η άνοδος του Βραζιλιάνου σταρ θα έρθει πιο γρήγορα μέσα από παιχνίδια.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Μαρσέλο ήταν... σκασμένος μετά το ντεμπούτο του στη βαριά ήττα από την Καραμπάγκ στο Φάληρο, γράφοντας στη συνέχεια μέσω social media τα εξής: «Μετά από σχεδόν πέντε μήνες χωρίς να παίζεις δεν είναι εύκολο να επιστρέψεις. Αλλά θα το κάνω. Καμία δικαιολογία. Δεν έκανα το αναμενόμενο ντεμπούτο μου αλλά είμαι σίγουρος πως θα γίνουν όλα καλύτερα από δω και στο εξής».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags