Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ατάκες Νικολακόπουλου για Πασχαλάκη, Σωκράτη και Ουί-Τζο - "Να σταματούσε η γκίνια..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-14 16:42:00

Ατάκες Νικολακόπουλου για Πασχαλάκη, Σωκράτη και Ουί-Τζο - "Να σταματούσε η γκίνια..."

Sportdog Team
Ατάκες Νικολακόπουλου για Πασχαλάκη, Σωκράτη και Ουί-Τζο - "Να σταματούσε η γκίνια..."

Ο ρεπόρτερ των Ερυθρόλευκων αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας στο Αζερμπαϊτζάν και στους παίκτες που ξεχώρισαν.

Το δικό του σχόλιο για το χθεσινό 0-0 του Ολυμπιακού με την Καραμπάγκ στο Μπακού, για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, κατέθεσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι καλό για τον Ολυμπιακό που σε δύο παιχνίδια βγάζει ένα τσαγανό, ψυχή. Είχε γυρίσει το ματς στην Κρήτη και χθες είχε τουλάχιστον πάθος η ομάδα. Δεν ήταν κάτι εντυπωσιακό, αλλά βλέπουμε μία ομάδα σε θέση μάχης. Που είναι σημαντικό αυτό, να είσαι σε θέση μάχης και να πολεμάς. Στον Ολυμπιακό, δυστυχώς, υπήρξαν πολλά ματς που δεν το βλέπαμε αυτό. Φαντάζομαι ότι αυτό είναι έργο του Μίτσελ. Το αποτέλεσμα, όμως, δεν ήταν το καλύτερο», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος όταν έχεις έναν βαθμό και οι πιθανότητες σου είναι πολύ λίγες, ενώ παράλληλα έχεις να κερδίσεις σε πόσα ματς στην Ευρώπη. Τουλάχιστον κάτι έκανε και παρέμεινε ζωντανός. Αν η Ναντ κερδίσει το δικό της παιχνίδι, θα πρέπει και αυτός να κερδίσει στη Γερμανία και αυτό δεν είναι ό,τι πιο… εύκολο απέναντι σε μία ΟΜΑΔΑ επιπέδου όπως η Φράιμπουργκ και έχει ο Ολυμπιακός γκίνια, πραγματικά.

Βλέπε τα δύο δοκάρια με την Καραμπάγκ στο 0-1 και χθες στο 0-0. Επίσης, τα δύο δοκάρια με το Βόλο που κόστισαν δύο βαθμούς και ακόμη τα δύο δοκάρια του Κούντε με τον Απόλλωνα Λεμεσού με συνέπεια η πρόκριση να πάει στα πέναλτι. Λένε όμως πως κάποια στιγμή το φεγγάρι γυρίζει και περιμένουμε αυτό να συμβεί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags