Facebook Pixel Europa League: Γι' αυτό έγιναν έξαλλοι με τον διαιτητή - Οι φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-14 20:22:00

Γι' αυτό έγιναν έξαλλοι με τον διαιτητή - Οι φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός

Sportdog Team
Γι' αυτό έγιναν έξαλλοι με τον διαιτητή - Οι φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός

Οι πρωταθλητές Ελλάδος θεωρούν πως αδικήθηκαν στον αγώνα για το Europa League απέναντι στους Αζέρους.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θεωρούν ότι η ομάδα τους αδικήθηκε στην χθεσινή αναμέτρηση με την Καραμπάγκ.

Για αυτό τον τον λόγο προέκυψαν και πολλά παράπονα, από ανθρώπους της ομάδας, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Καραμπάγκ από τη διαιτησία του αγώνα.

Οι Πειραιώτες φωνάζουν για τη φάση που ο Ρομαό έχει κάνει ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Εμβιλά και ο ρέφερι τον τιμώρησε με κίτρινη κάρτα. Οι Ερυθρόλεθυκοι θεωρούν ότι ο παίκτης των Αζέρων έπρεπε να αποβληθεί. Επίσης φωνάζουν και για 1-2 περιπτώσεις που δεν δόθηκαν φάουλ. 

Σε αυτό το πλαίσιο είχαν κινηθεί και οι δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου μετά το ματς:

«Ήταν ένα παιχνίδι όπου έπειτα από τόσα ματς που δεν είχαμε κερδίσει στο Europa League ήρθαμε εδω για να διαφυλάξουμε την εστία μας αρχικά και στη συνέχεια αν μπορέσουμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Είχαμε καλές στιγμές, αλλά και στιγμές που δεν ήμασταν καλοί, όπως το πρώτο 20λεπτο. Μετά από μία τόσο δύσκολη περίοδο καταφέρνουμε και χτίζουμε κατι καλο.

Θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και εμείς οι παίκτες να προσπαθούμε για το καλύτερο. Σήμερα υπήρχαν στιγμές που έπρεπε εμείς από πίσω να παίξουμε περισσότερο, αλλά σε ένα γήπεδο, που κατά τη γνώμη μου είχε πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και με έναν διαιτητή που ειδικά στο 2ο ημίχρονο έδωσε κάποια φάουλ και κάποιες κάρτες χωρίς εξήγηση, πιστευω το 0-0 ήταν δίκαιο αποτέλεσμα.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάχη Ελλάδας - Αλβανίας για παίκτη του Ολυμπιακού - Έτοιμος για κορυφαίο επίπεδο - Απόφαση Μίτσελ!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags