Ολυμπιακός: Στον Ολυμπιακό έμαθαν τα νέα με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος υπέστη σύσπαση στο δικέφαλο που υπέστη στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και κάπως έτσι δεν ταξιδεύει στην Γερμανία για το ματς με την Φράμπουργκ.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο έμπειρος άσος να προφυλαχθεί και από το ματς της Κυριακής (30/10, 16.00) κόντρα στην Λαμία στο Καραϊσκάκη για τη 10η αγωνιστική της Super League.

Εξάλλου, το ματς με την Λαμία είναι το πιο... βατό, αφού ακολουθούν αυτό με Ναντ αλλά και το ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό στις 6 Νοεμβρίου και ο Μίτσελ θέλει να τον έχει διαθέσιμο στο 100%.

Από εκεί και πέρα, ο Παπασταθόπουλος πρόλαβε πιο σοβαρό τραυματισμό, μιας και έκανε κατευθείαν νόημα για αλλαγή. Αν έμενε λίγο ακόμα στον αγωνιστικό χώρο, τότε κινδύνευε να πάθει θλάση.

Η σύσπαση δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά είναι ικανή αυτή τη στιγμή να του στερήσει τη συμμετοχή στο ματς με την Φράιμπουργκ, στο οποίο φυσικά θα ήταν υπερπολύτιμος. Μην ξεχνάμε ότι γνωρίζει πολύ καλά και την ατμόσφαιρα των γερμανικών γηπέδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Στόπερ ηγέτης για Ολυμπιακό - Έρχεται με 3 εκατομμύρια τον Γενάρη" - Ο Νο1 στόχος για την άμυνα!