«Το όνομα μου είναι Μάρτα και θα ήθελα να σας πω κάτι που με πλήγωσε», ήταν η εισαγωγή της Μάρτα, φοιτήτριας βιολογίας σε εκπομπή του Rai Due: «Την Τετάρτη παίρνω το πτυχίο μου στην βιολογία, αλλά ο πατέρας μου δεν θα βρίσκεται εκεί διότι μου είπε ότι βρήκε εισιτήρια για τον τελικό της Ρόμα με την Σεβίλλη στην Βουδαπέστη. Για έναν 60χρονο άντρα η αποφοίτηση της κόρης του έρχεται μετά από την ποδοσφαιρική του ομάδα», κατέληξε με παράπονο η Ιταλίδα φοιτήτρια, που έχει προκαλέσει επικοινωνιακό σάλο στην Ιταλία.

Η Μάρτα έχει λάβει μάλιστα ένα απίστευτο κύμα συμπαράστασης, την ίδια στιγμή που υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι αποθεώνουν τον πατέρα της, αποκαλώντας τον ως τον μεγαλύτερο Romanista της εποχής του!

Η ιστορία βγήκε στη δημοσιότητα μόλις δύο ημέρες μετά από μία ανάλογη δήλωση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι, ο οποίος αποκάλυψε ότι επέστρεψε τα εισιτήρια του τελικού, καθώς την Τετάρτη είναι η μέρα αποφοίτησης της κόρης του από το γυμνάσιο: «Όταν ένα μέρος της καρδιάς σου αποφοιτά από το σχολείο, δεν μπορείς να είσαι απών», έγραψε στο Instagram ο πάλαι ποτέ αρχηγός της Ρόμα.

 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr