Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τρελά λεφτά στα ταμεία του ΠΑΟ - Τα "σκάει" χοντρά ο Αλαφούζος, έκλεισε στόπερ 2.5 εκατ. πρώην της Σίτι!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-01 22:48:00

Τρελά λεφτά στα ταμεία του ΠΑΟ - Τα "σκάει" χοντρά ο Αλαφούζος, έκλεισε στόπερ 2.5 εκατ. πρώην της Σίτι!

του Νίκου Στεργίου
Τρελά λεφτά στα ταμεία του ΠΑΟ - Τα "σκάει" χοντρά ο Αλαφούζος, έκλεισε στόπερ 2.5 εκατ. πρώην της Σίτι!

Πόσα χρήματα φέρνει η πρόκριση και ο παίκτης που έκλεισε. Στο Τριφύλλι ξεχνούν γρήγορα τους πανηγυρισμούς και στρέφουν την προσοχή τους στη Μαρσέιγ και την επόμενη προσθήκη. Πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη βρέθηκε ο... εκλεκτός, μετά από ταξίδι που έκανε ο Παπαδημητρίου στο εξωτερικό.

Επιστροφή σε φάση ομίλων για τους Πράσινους καθώς κατάφεραν να προκριθούν κόντρα στην Ντνίπρο στον γ' προκριματικό του φετινού Champions League όπου θα αντιμετωπίσουν την Μαρσέιγ, ενώ παράλληλα θα είναι σίγουρα και στο Europa League.

Μάλιστα το κέρδος που αποκομίζει ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο αγωνιστικό μιας και μετά τη πρόκριση μπαίνει στα ταμεία του ένα fix ποσό 3,63 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο μπορεί και να τριπλασιαστεί προσεχώς.

Τα συνολικά χρήματα που θα εξασφαλίσουν οι Πράσινοι είναι περίπου οκτώ εκατομμύρια και το ακριβές νούμερο θα εξαρτηθεί από το πόσες ελληνικές ομάδες θα μπουν σε όμιλο, καθώς αυτό θα καθορίσει το market pool.

Επίσης, εάν καταφέρουν στη συνέχεια να περάσουν και τη Μαρσέιγ, το ποσό αυτό θα ανέβει κι άλλο, ενώ ακόμα και σε περίπτωση αποκλεισμού τα έσοδα θα παραμείνουν τεράστια λόγω των ομίλων του Europa League.

Η πρόκριση… ανακοινώνει μεταγραφή

Στον Παναθηναϊκό μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, είχαν ξεκινήσει τις διεργασίες για μία μεταγραφή που θα κλείσει άμεσα, ώστε ο παίκτης να μπορέσει να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με τους Μασαλούς.

Τις προηγούμενες ημέρες το Sportdog.gr σας αποκάλυψε το ταξίδι του Γιάννη Παπαδημητρίου στο εξωτερικό, όπου είχε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για να κλείσει μεταγραφή στόπερ και μάλιστα ενός πολύ καλού ονόματος. Σύμφωνα λοιπόν με όσα προέκυψαν μετά το παιχνίδι με την Ντνίπρο, ο… εκλεκτός του Τριφυλλιού είναι ο Έρικ Πάλμερ Μπράουν που παίζει στην Τρουά και έχει συμβόλαιο έως το 2024!

Ο διεθνής στόπερ απ’ τις ΗΠΑ είναι 26 ετών, ανήκει στη γαλλική Τρουά που υποβιβάστηκε και η χρημαστηριακή του αξία φτάνει τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο στη Λιγκ 1 έπαιξε σε 38 αναμετρήσεις, ενώ σε ηλικία 20 ετών τον είχε αποκτήσει η Μάντσεστερ Σίτι ως τεράστιο ταλέντο, αλλά τα επόμενα χρόνια τον έδινε μόνο δανεικό.

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός (1.86 μ.) είναι διεθνής με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ και έχει καταγράψει 4 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό, ο Παναθηναϊκός θα τον αποκτήσει με ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, με τον δεξιοπόδαρο Αμερικανό να ξεχωρίζει για την αλτικότητα και την δυναμικότητά του. Στοιχεία που ξεχώρισε ο Παναθηναϊκός, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ζητάει την απόκτηση του, για να πλαισιώσει τους Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Γεντβάι.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "’Εξαλλος" Γιοβάνοβιτς στο Κορωπί, διώχνει κορυφαίο όνομα - Έτοιμος ο αντικαταστάτης, τα... σκάει ο Αλαφούζος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags