Κατασταλαγμένος είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφορικά με το βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ στη ρεβάνς με την Χάιντουκ Σπλιτ, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσρμπατζόγλου, καταγράφοντας και την 11άδα που περιμένει.

«Φαίνεται να έχει αποφασίσει πως θα ξεκινήσει ο Λουτσέσκου την αναμέτρηση. Στο κέντρο θα επιστρέψει ο Σβαμπ και στην επίθεση όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει ο Σαμάτα. Έτσι, λοιπόν, στην 11άδα του ΠΑΟΚ θα είναι οι Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Ενκόγκ, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς, Τάισον ή Νάρεϊ και Σαμάτα. Η Χάιντουκ δεν θα κάνει καμία αλλαγή πιθανότατα, είναι μια ομάδα με τεράστια εξάρτηση από τις αποφάσεις του Λιβάγια. Δεν είναι κακοί οι υπόλοιποι ειδικά μεσοεπιθετικά, αλλά αυτός κάνει την διαφορά», ανέφερε σχετικά.

O ρεπόρτερ του σταθμού επανέλαβε πως τις όποιες μεταγραφικές αποφάσεις ο «δικέφαλος του Βορρά» τις λαμβάνει από αύριο, καθώς αν περάσει θα κάνει κάποιες υπερβάσεις, ενώ σε περίπτωση που αποκλειστεί θα είναι πιο συντηρητικός.

Ενώ ο Τσορμπατζόγλου επισήμανε ότι ο ΠΑΟΚ περιμένει γύρω στους 20.000 φίλους του στο γήπεδο και κατέγραψε τα… μηνύματα προσοχής της UEFA για τη συμπεριφορά όλων στην Τούμπα.

Ακούστε το ηχητικό: