Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Κακή εξέλιξη για ΠΑΟ η απόλυση Σετιέν" - Ανατροπή δεδομένων για Βαγιαννίδη!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-06 13:58:00

"Κακή εξέλιξη για ΠΑΟ η απόλυση Σετιέν" - Ανατροπή δεδομένων για Βαγιαννίδη!

Sportdog Team
"Κακή εξέλιξη για ΠΑΟ η απόλυση Σετιέν" - Ανατροπή δεδομένων για Βαγιαννίδη!

Ο Νίκος Αθανασίου στάθηκε στην ποιοτική αναβάθμιση του Παναθηναϊκού όπως αυτή φαίνεται μέσω και των διεθνών παικτών, ενώ τόνισε ότι "έχτισε" την ηρεμία του μέσω των αποτελεσμάτων.

Η ύπαρξη αρκετών διεθνών ποδοσφαιριστών στο ρόστερ του Παναθηναϊκού συνιστά και ακόμα απόδειξη της βελτίωσης και της προόδου της ομάδας, όπως σχολίασε ο Νίκος Αθανασίου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός είναι σε μια ηρεμία και μια ησυχία που την έχτισε και μόνος του από τα αποτελέσματα του. Και τα ευρωπαϊκά και τα ελληνικά, με το 2Χ2. Αγόρασε την ηρεμία του, βέβαια οι προπονήσεις θα γίνουν με δυσκολία λόγω των απουσιών. Δεν είναι όπως πριν από 2-3 χρόνια όπου οι διεθνείς ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Αυτό μας δείχνει ότι η ομάδα συνεχώς βελτιώνεται, προοδεύει και είναι στο κανονικό της επίπεδο και αυτό λέει πολλά για την δουλειά και του Ιβάν Γιοβάνοβιτς», είπε σχετικά.

 

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ο Βαγιαννίδης ήταν ο κορυφαίος των Πράσινων σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και παρά την πρώτη εκτίμηση για την απουσία του, δεν θα του έκανε εντύπωση να γυρίσει νωρίτερα, ενώ για τους υπόλοιπους τρεις εκτίμησε ότι θα είναι οριακά έτοιμοι για την αποστολή αλλά θα το δούμε την επόμενη εβδομάδα.

Παράλληλα, ο Αθανασίου αναφέρθηκε και στο «διαζύγιο» της Βιγιαρεάλ με τον Σετιέν, κάνοντας λόγο για μια κακή εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφές 36 εκατ. - "Τίναξαν την μπάνκα" Μαρινάκης, Μελισσανίδης - Πόσα έδωσαν Αλαφούζος, Σαββίδης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags