Facebook Pixel ΑΕΚ: "Πονοκέφαλος" για Αλμέιδα με Μπράιτον - Τι "παίζει" με Λιβάι, Γκατσίνοβιτς - Έκπληξη ο αντί-Βίντα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-19 08:23:00

"Πονοκέφαλος" για Αλμέιδα με Μπράιτον - Τι "παίζει" με Λιβάι, Γκατσίνοβιτς - Έκπληξη ο αντί-Βίντα!

Sportdog Team
"Πονοκέφαλος" για Αλμέιδα με Μπράιτον - Τι "παίζει" με Λιβάι, Γκατσίνοβιτς - Έκπληξη ο αντί-Βίντα!

Με σημαντικές απουσίες θα ταξιδέψει για το Μπράιτον η Ένωση, για την πρεμιέρα της στους ομίλους του Εuropa League, την προσεχή (21/9) Πέμπτη.

Εκτός από την αναμέτρηση με τη Μπράιτον στην Αγγλία θα μείνει τελικά ο Ντομαγκόι Βίντα μετά το χτύπημα που αποκόμισε στα πλευρά, στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στην "OPAP Arena". 

Πλέον, ο Ματίας Αλμέιδα σκέφτεται για τον αντικαταστάτη του, καθώς οι επιλογές στην άμυνα είναι περιορισμένες, ωστόσο δεν αποκλείεται να δούμε στο κέντρο των μετόπισθεν τον Σιμάνσκι, που μπορεί να αγωνιστεί εκεί κατά συνθήκη, ή ακόμα και τον Σιντιμπέ που γνωρίζει τη θέση.

Όσον αφορά στον Λιβάι Γκαρσία, όλα δείχνουν ότι δεν θα είναι έτοιμος και την θέση του θα πάρει ο Έκι Πόνσε, ενώ αντιθέτως ετοιμοπόλεμος είναι ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα στα πλευρά και προπονείται κανονικά.

Στη διάθεση του Αργεντινού τεχνικού θα βρίσκεται και ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος ήταν τιμωρημένος στο ντέρμπι, κι έτσι θα έχει περισσότερες λύσεις στα χέρια του μεσοεπιθετικά στην Αγγλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντέμης: "Υπάρχει κενό στην ΑΕΚ, ήταν πέναλτι" - Αποθέωσε Ολυμπιακό και Φορτούνη - Το κόλπο Μαρτίνεθ (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags