Facebook Pixel Άρθρο Τσίλη: "Ο Αλμέιδα έχει κάνει πιο μεγάλη μαγκιά με τον Ζίνι απ’ ότι με τον Λιβάι"
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-20 12:34:00

Άρθρο Τσίλη: "Ο Αλμέιδα έχει κάνει πιο μεγάλη μαγκιά με τον Ζίνι απ’ ότι με τον Λιβάι"

Sportdog Team
Άρθρο Τσίλη: "Ο Αλμέιδα έχει κάνει πιο μεγάλη μαγκιά με τον Ζίνι απ’ ότι με τον Λιβάι"

Ο Κώστας Τσίλης γράφει γι αυτό που έκανε ο Αλμέιδα με τον Ζίνι από τον περασμένο Απρίλη και την προετοιμασία στην Ολλανδία, με ορίζοντα την... κορυφή του βουνού.

Για ΑΕΚ δεν είναι καθόλου περίεργο, που ακριβώς επειδή είχε μόνο τρεις καθαρόαιμους κεντρικούς αμυντικούς για την Ευρώπη, της προέκυψε να χάσει τους δυο εξ αυτών παραμονές του πιο ζόρικου ευρωπαϊκού παιχνιδιού της. Συνηθισμένη σε τέτοια. Πέρυσι σε κρίσιμο σημείο, από τους δυο σέντερ φορ που είχε, Γκαρσία και Φαν Βέερτ, βρέθηκε χωρίς κανέναν. Και έπαιξε ο Τσούμπερ φορ.

Για το τι έγινε στο θέμα της μεταγραφής στόπερ και με την ευρωπαϊκή λίστα, συζητήθηκε ενδελεχώς και πολύ λεπτομερώς, εκείνες τις μέρες. Ειπώθηκαν τα πάντα και από τους πάντες και κατατέθηκαν όλες οι απόψεις περί του θέματος. Ακόμα και από την προπονητή που ήταν δεδομένα η πιο βαρύνουσα απ’ όλες. Τώρα, αυτή την στιγμή, το μόνο που έχει νόημα είναι να έχει περαστικά ένα παλικάρι δυο μέτρα όπως ο Μουκουντί που αναγκάστηκε να μπει στο νοσοκομείο για εξετάσεις και απ’ όλους μας την ίδια ακριβώς εμπιστοσύνη που έχει ο Αλμέιδα σ’ όσους θα μπουν να παίξουν. Προχωρώ παρακάτω.

Διαβάστε το άρθρο στο enwsi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags