Παναθηναϊκός: Βήμα πρόκρισης θέλουν να κάνουν οι Πράσινοι στον αγώνα κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα με τον Νίκο Αθανασίου να αναφέρεται στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την κρισιμότητα της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

«Το ματς με την Μακάμπι είναι από αυτά που λέμε εξάποντα. Αν δούμε την γενική εικόνα του ομίλου, στην κλήρωση λέγαμε ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει την 3η θέση. Μετά την πρεμιέρα είναι στο +3 και αν την Πέμπτη δεν χάσει, με ένα θετικό αποτέλεσμα, θα έχει πολλές πιθανότητες να εξασφαλίσει την 3η θέση. Αν κάνει το 2Χ2 πάει για μεγάλα πράγματα, θα βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου. Μετά αλλάζει η συζήτηση, είναι απόλυτα λογικό να στοχεύει και να κοιτάζει ακόμα και την πρώτη θέση. Η Μακάμπι Χάιφα προέρχεται από νίκη, έχει ένα θέμα αμυντικά, είναι σε μια μεταβατική περίοδο αλλά σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να την υποτιμήσει», είπε σχετικά.

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ σημείωσε πως εκτός των Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα ταξιδέψουν κανονικά στην αποστολή για το Ισραήλ, ενώ όσον αφορά στην ενδεκάδα τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει αλλαγές στη μεσαία γραμμή, όπου το πιο πιθανό είναι να επιστρέψει ο Ρούμπεν, αλλά και ότι ίσως στην άμυνα να δούμε τον Μλαντένοβιτς αντί του Χουάνκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αντίδραση Γιαννακόπουλου για την πρόσληψη Σπανούλη στην Εθνική - Τι ανέβασε στο instagram! (ΦΩΤΟ)