Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Δεν μου άρεσαν καθόλου ΠΑΟΚ και Άιντραχτ - Ανεξήγητο λάθος ο Κουλιεράκης - Τυχερά τα δύο γκολ"
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-06 15:30:00

"Δεν μου άρεσαν καθόλου ΠΑΟΚ και Άιντραχτ - Ανεξήγητο λάθος ο Κουλιεράκης - Τυχερά τα δύο γκολ"

του Γιώργου Κτενά
"Δεν μου άρεσαν καθόλου ΠΑΟΚ και Άιντραχτ - Ανεξήγητο λάθος ο Κουλιεράκης - Τυχερά τα δύο γκολ"

"Κακή εικόνα και των δύο, αλλά ο Δικέφαλος το άξιζε"! Ο Γιάννης Τοπαλίδης βρέθηκε στην Τούμπα το βράδυ της Πέμπτης και μιλάει στο sportdog.gr για τη μεγάλη νίκη των Θεσσαλονικιών, που δεν συνοδεύτηκε ωστόσο από καλή εμφάνιση

ΠΑΟΚ: Με την υπογραφή του Κουλιεράκη, στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Δικέφαλος επικράτησε στο γήπεδο της Τούμπας, για τη 2η αγωνιστική τού Europa Conference League, επί της Άιντραχτ με 2-1.

Προφανώς το παιχνίδι σημαδευτηκε τόσο από το λάθος τού Κουλιεράκη όσο και από το γκολ του, στο φινάλε, που χάρισε τη νίκη στους Θεσσαλονικείς - Αξιοσημείωτο ήταν και το γκολ του Σαμάτα που ακυρώθηκε και σηκώνει μεγάλη κουβέντα.

Μια νίκη που βάζει τον ΠΑΟΚ σε θέση πρωτιάς στον 7ο όμιλο της διοργάνωσης, με το sportdog να επικοινωνεί με τον Γιάννη Τοπαλίδη, βοηθό τού Ότο Ρεχάγκελ στην Εθνικη Ελλάδας και βαθύ γνώστη τού γερμανικου ποδοσφαίρου, προκειμένου να σχολιάσει το ματς.

"Πολύ κακοί ΠΑΟΚ -Άιντραχτ - Άξιζε τη νίκη ο Δικέφαλος - Κανονικό το γκολ του Σαμάτα"

"Και οι δύο ομάδες δεν μου άρεσαν καθόλου, η Άιντραχτ είναι πολύ κακή και φαίνεται και στο γερμανικό πρωτάθλημα αυτό, έχει χάσει καλούς παίκτες. Αλλά αν κάποιος άξιζε τη νίκη ήταν ο ΠΑΟΚ", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο Γ. Τοπαλίδης.

Ο ΠΑΟΚ είδε να ακυρώνεται το γκολ του Σαμάτα.

"Το γκολ είναι κανονικό, δεν ξέρω πώς το ακύρωσε. Αλλά ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός".

"Ανεξήγητο λάθος ο Κουλιεράκης - Τυχερά γκολ στην Τούμπα - Για αυτό θα περάσει ο ΠΑΟΚ - Όλα σωστά ο Λουτσέσκου"

Τι σας έμεινε από το ματς;

"Γενικά ήταν ομάδα συμπαγής, αν δεν έκανε λάθος μπορεί να μην έτρωγαν καν γκολ. Τέτοιο λάθος είναι ανεξήγητο από τον Κουλιεράκη, αλλά τόσο το γκολ που ΄βαλε εκείνος όσο και ο Ζίβκοβτς, ήταν τυχερά. Και το γκολ της Άιντραχτ ήταν τυχερό".

Μπορεί να ανταποκριθεί ο ΠΑΟΚ σε υψηλό επίπεδο σε Ελλάδα και Ευρώπη;

"Το πιστευω, ναι, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι ο όμιλος του ΠΑΟΚ είναι αδύναμος, το Ελσινκι και η Αμπερντίν δεν είναι ομάδες που θα τον δυσκολέψουν. Θα περάσει".

Ένα σχόλιο για τον Λουτσέσκου;

"Όταν κερδίζει μια ομάδα, ο προπονητής τα κάνει όλα σωστά".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags