Facebook Pixel Οριστικό το γήπεδο 'Νικολαΐδης' για Ρεν και Μακάμπι Χάιφα
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-09 15:21:00

Οριστικό: Σε αυτό το γήπεδο θα παίξει με Ρεν και Μακάμπι Χάιφα ο ΠΑΟ - Τεράστια οικονομική ζημιά

Sportdog Team
Οριστικό: Σε αυτό το γήπεδο θα παίξει με Ρεν και Μακάμπι Χάιφα ο ΠΑΟ - Τεράστια οικονομική ζημιά

Οι Πράσινοι περιμένουν απλά το τυπικό "οκ" από την UEFA.

Στο γήπεδο "Απόστολος Νικολαΐδης" θα δώσει τα δύο εναπομείναντα εντός έδρας ματς του ομίλου του στο Europa League κόντρα σε Ρεν και Μακάμπι Χάιφα, ο Παναθηναϊκός.

Οι Πράσινοι, οι οποίοι έψαχναν γήπεδο μετά το πρόβλημα που προέκυψε με το ΟΑΚΑ και το "λουκέτο" που μπήκε, κατέληξαν οριστικά στην επιλογή της φυσικής τους έδρας για να παίξουν τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά τους ματς.

Το μόνο που απομένει είναι το τυπικό "πράσινο φως" από την UEFA, σε μια εξέλιξη η οποία βάζει... οικονομικά μέσα το Τριφύλλι, καθώς η Λεωφόρος χωράει το 1/4 των θεατών του ΟΑΚΑ, κάτι που σημαίνει ότι τα έσοδα θα είναι κατά πολύ μειωμένα.

Σε όλα αυτά συνυπολογίστε το γεγονός ότι η διοίκηση του Παναθηναϊκού επένδυσε πάνω από 500.000 ευρώ προκειμένου να διορθώσει τον αγωνιστικό χώρο, αλλά και για να κάνει κάποια βελτιωτικά έργα στις εγκαταστάσεις του Οολυμπιακού Σταδίου, που τελικά τα έκανε για να παίξει μόλις δύο ματς. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γουστάρει που παίζει στον ΠΑΟ ο Τζούρισιτς - Είδατε τι έκανε με τον ΠΑΟΚ; - Διαχείριση από Γιοβάνοβιτς"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags