Facebook Pixel Η Μακάμπι Χάιφα ζητά αναβολή του αγώνα με τη Βιγιαρεάλ λόγω πολέμου
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-16 10:49:00

Επίσημη εξέλιξη στον όμιλο του ΠΑΟ - Ζήτησε αναβολή για το ματς με Βιγιαρεάλ η Μακάμπι Χάιφα

Sportdog Team
Επίσημη εξέλιξη στον όμιλο του ΠΑΟ - Ζήτησε αναβολή για το ματς με Βιγιαρεάλ η Μακάμπι Χάιφα

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ισραηλινή ομάδα ζήτησε από την UEFA να αναβάλλει την αναμέτρηση με τους Ισπανούς λόγω του πολέμου στο Ισραήλ.

Επίσημο αίτημα προς την UEFA για την αναβολή του αγώνα με τη Βιγιαρεάλ, λόγω του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης, έκανε η διοίκηση της Μακάμπι Χάιφα

Οι Ισραηλινοί ζήτησαν επισήμως την αναβολή της αναμέτρησης, για την 3η αγωνιστική του Europa League στον όμιλο του Παναθηναϊκού, λόγω του πολέμου με την Παλαιστίνη, καθώς, όπως σημειώνουν:

 

«Σε μία εποχή που ολόκληρη η χώρα θρηνεί και κινητοποιείται για την προστασία του κράτους του Ισραήλ από τους εχθρούς είναι, είναι σαφώς σε όποιον γνωρίζει, πως ο αθλητισμός μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Ελπίζουμε ότι η UEFA θα εξετάσει το αίτημα και θα αναβάλει τον επερχόμενο αγώνα σε μεταγενέστερη ημερομηνία... Είναι δύσκολο ως αδύνατο να συγκεντρωθούμε στο ποδόσφαιρο ενώ θρηνούμε νεκρούς». 

Η αναμέτρηση Βιγιαρεάλ-Μακάμπι Χάιφα, ήταν προγραμματισμένη για τις 26 Οκτωβρίου στις 19:45, ενώ σημαντικό είναι το γεγονός ότι o σύλλογος πέραν της υποστήριξης της UEFA έχει και εκείνη της "αιώνιας" αντιπάλου της, Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags