Facebook Pixel Παναθηναϊκός – Ρεν: Πλήρωσε τις ευκαιρίες και τώρα... τρέχει ο ΠΑΟ - Παίζει τα... ρέστα του στην Γαλλία για την πρόκριση (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-26 23:58:00

Πλήρωσε τις ευκαιρίες και τώρα... τρέχει ο ΠΑΟ - Παίζει τα... ρέστα του στην Γαλλία για την πρόκριση (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πλήρωσε τις ευκαιρίες και τώρα... τρέχει ο ΠΑΟ - Παίζει τα... ρέστα του στην Γαλλία για την πρόκριση (ΒΙΝΤΕΟ)

Πλήρωσε τις χαμένες ευκαιρίες και τα γκολ στις αρχές των δύο ημιχρόνων το Τριφύλλι, που δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα από τη γαλλική ομάδα στη Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός – Ρεν: Δεν τα κατάφεραν οι Πράσινοι, μιας και μπορεί να είχαν κατοχή και ευκαιρίες κόντρα στη γαλλική ομάδα, όμως τελικά γνώρισαν την ήττα με 1-2 και περιπλέκουν την υπόθεση πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League. Το Τριφύλλι είδε τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν στις αρχές των δύο ημιχρόνων, με Γκουιρί και Καλιμουεντό, και παρά τις προσπάθειές τους και το εύστοχο πέναλτι από τον Ιωαννίδη δεν μπόρεσε να πάρει κάτι, με αποτέλεσμα πλέον να ζητάει αποτέλεσμα την επόμενη αγωνιστική στη Γαλλία ώστε να συνεχίσει να έχει ελπίδες πρόκρισης.

Το ματς:

Το παιχνίδι στη Λεωφόρο ξεκίνησε με τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δείχνουν ότι θέλουν να πιέσουν ψηλά, για να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ανάπτυξη στους αντιπάλους τους, την ίδια στιγμή που οι Γάλλοι ήθελαν να χτυπήσουν στην κόντρα, λόγω και ταχύτητας που διέθεταν. Η πρώτη καλή στιγμή των Πρασίνων θα έρθει στο 7’ με τον Παλάσιος να δέχεται την μπάλα από τον Ιωαννίδη, στην αντεπίθεση, όμως το σουτ του Αργεντίνου θα περάσει άουτ. Ένα λεπτό μετά όμως, οι φιλοξενούμενοι, στην πρώτη τους ευκαιρία θα καταφέρουν να ανοίξουν το σκορ. Μετά από ωραία σέντρα του Λε Φι, ο Γκουιρί θα προλάβει τους αμυντικούς του Παναθηναϊκού, στο δεύτερο δοκάρι, και με πλασέ θα κάνει το 0-1.

Στο 14’ η γαλλική ομάδα θα φτάσει μια ανάσα και από δεύτερο γκολ, όταν οι ποδοσφαιριστές της βγουν στην κόντρα και τον Γκουιρί να πιάνει ένα φοβερό σουτ, έξω από την περιοχή, αλλά την μπάλα να σταματάει στο αριστερό δοκάρι του Μπρινιόλι. Το Τριφύλλι θα φτάσει κοντά στην ισοφάριση στο 24΄όταν ο Τσέριν θα εκτελέσει πολύ ωραία ένα φάουλ, κοντά στην μεγάλη περιοχή, όμως ο Μανταντά θα αποκρούσει εντυπωσιακά! Οι Πράσινοι είχαν την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να βρει ρυθμό, όμως χωρίς να μπορεί να φτάσει σε τελική ενέργεια για να απειλήσει τον τερματοφύλακα των Γάλλων.

Στο 35’ αυτοί που έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ ήταν οι φιλοξενούμενοι, όταν ο Μάτιτς θα πιάσει ένα πολύ καλό σουτ, έξω από την περιοχή, αλλά τον Μπρινιόλι να διώχνει δύσκολα, κρατώντας το σκορ. Τέσσερα λεπτά μετά η Ρεν θα απειλήσει και πάλι, με τον Τρουφέ να κάνει τη σέντρα από αριστερά, τον Μπλας να κατεβάζει ωραία την μπάλα, αλλά το γυριστό του να περνάει άουτ. Μέσα σε δύο λεπτά οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς θα φτάσουν ισάριθμες φορές πολύ κοντά στο γκολ! Αρχικά στο 41’ ο Μπερνάρ θα κάνει φοβερή ενέργεια και πασάρει στον Ιωαννίδη, όμως το πλασέ του θα το μπλοκάρει ο Μανταντά, ενώ την ίδια κατάληξη θα έχει το σουτ του Τζούρισιτς, μετά από πάσα του Βαγιαννίδη, ένα λεπτό μετά.

Το δεύτερο ημίχρονο θα ξεκινήσει πολύ άσχημα για τους Πράσινους, μιας και μόλις τέσσερα λεπτά την έναρξη θα δεχθούν και δεύτερο γκολ. Μετά από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, ο Καλιμουεντό με ένα πολύ ωραίο εναέριο τακουνάκι, θα νικήσει τον Μπρινιόλι και θα κάνει το 0-2. Το Τριφύλλι θα καταφέρει να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όταν στο 58’ όταν ο Παλάσιος θα ανατραπεί στην περιοχή της Ρεν, με τον Πινέιρο να δίνει το πέναλτι, μετά από χρήση VAR. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Ιωαννίδης, που για ακόμα μια φορά φέτος θα διατηρήσει την ψυχραιμία του και θα μειώσει σε 1-2.

Στο 70΄οι φιλοξενούμενοι θα βγουν στην αντεπίθεση με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να μην μπορούν να τους σταματήσουν, αλλά τον Μπρινιόλι να αποκρούει εντυπωσιακά το πλασέ του Καλιμουεντό. Τρία λεπτά μετά ήταν η σειρά του Τριφυλλιού να απειλήσει, όταν ο Μλαντένοβιτς θα γυρίσει εκπληκτικά την μπάλα, μέσα στην περιοχή, όμως δύο φορές ο Ιωαννίδης δεν θα καταφέρει να βρει στόχο μιας και ο Μπελοσιάν θα τον κόψει. Ο Παναθηναϊκός θα γίνει ακόμα πιο πιεστικός, με τον Γιοβάνοβιτς να αποφασίζει να παίξει με δύο επιθετικούς στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, βάζοντας δίπλα στον Ιωαννίδη και τον Σπόραρ. Στο 81’ οι Πράσινοι θα έχουν ακόμα μια καλή στιγμή, όμως το σουτ του Μαντσίνι θα μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Μανταντά, ενώ στην επόμενη φάση ο Μπρινιόλι θα αποκρούσει εντυπωσιακά, ξανά, ένα σουτ από τον Γκουιρί. Το Τριφύλλι θα συνεχίσει να πιέζει, και στην τελευταία φάση του αγώνα μια σέντρα σουτ του Μλαντένοβιτς θα σταματήσει στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια το σουτ του Βιλένα θα αποκρουστεί πάνω στη γραμμή κάτι που τελικά είχε σαν αποτέλεσμα το 1-2 να μείνει μέχρι το τέλος.

Σκόρερ: 61’ Ιωαννίδης (πεν) - 8’ Γκουιρί, 49’ Καλιμουεντό

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης (79' Κώτσιρας), Γεντβάι, Σένκεφελντ, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν (62’ Βιλένα), Τζούριτσιτς (73' Σπόραρ), Μπερνάρ (62’ Μαντσίνι), Παλάσιος (62’ Αϊτόρ), Ιωαννίδης.

Ρεν: Μανταντά, Ομαρί, Μπελοσιάν, Ασινιόν, Τρουφέρ (80' Τεάτ), Μπουριζό (30’ Σανταμαρία), Μάτιτς, Λε Φι, Μπλας, Γκουιρί, Καλιμουεντό (80' Ντουέ)

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags