Facebook Pixel Γιοβάνοβιτς: ''Θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους - Να πάμε έτοιμοι στη Γαλλία''
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-27 00:56:00

Υπόσχεση Γιοβάνοβιτς: ''Θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους - Να πάμε έτοιμοι στη Γαλλία''

Sportdog Team
Υπόσχεση Γιοβάνοβιτς: ''Θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους - Να πάμε έτοιμοι στη Γαλλία''

Ο Σέρβος τεχνικός εστίασε στο χρονικό σημείο που δέχθηκε τα γκολ η ομάδα του.

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε κόντρα στη Ρεν και γνώρισε την πρώτη του ήττα στον όμιλο του Europa League. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε για το παιχνίδι και έκανε λόγο για την ανασφάλεια που ένιωσαν οι παίκτες του και στάθηκε στα λάθη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Σίγουρα ήταν δύο εύκολα γκολ που δημιουργούν συνθήκες ανασφάλειας. Αν δούμε ψυχρά το παιχνίδι τα δύο γκολ που φάγαμε στα χρονικά σημεία μας εμπόδισαν από το να έχουμε μία ροή στο παιχνίδι που θέλουμε και πρέπει να έχουμε.

Θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος. Η Ρεν είναι ποιοτική ομάδα, οργανωμένη. Δεν έπρεπε να έχει τόσους χώρους. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, δεν είναι εύκολο σε αυτό το επίπεδο να το γυρίσεις, δώσαμε τα πάντα μας έλειπε η τελική πάσα ή το τελικό σουτ. Πρέπει να το αναλύσουμε διότι χάσαμε και να πάμε στη Γαλλία έτοιμοι.

Δεν έχει διαφορές από τα υπόλοιπα παιχνίδια που παίξαμε στην Ευρώπη. Έχουμε δυσκολίες, είναι υψηλότερος ρυθμός από ό,τι στην Ελλάδα, εδώ τα λάθη που κάνεις τα πληρώνεις. Είμαι χαρούμενος γενικά. Έχουμε διάθεση να κάνουμε πράγματα στη συνέχεια, θέλουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα. 

Κάναμε αρκετά λάθη σε επικίνδυνα σημεία, πρέπει να μάθουμε από αυτά και μέσα από τα λάθη μας, που ήταν υπερβολικά για τον τρόπο παιχνιδιού μας, προσπάθεια υπήρχε, αλλά το παιχνίδι μας δεν ήταν όπως το θέλαμε».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags