Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Τελικός" για τον Παναθηναϊκό το παιχνίδι με τη Ρεν - Δύο διλήμματα του Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-07 14:40:00

"Τελικός" για τον Παναθηναϊκό το παιχνίδι με Ρεν - Δύο διλήμματα του Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα

Sportdog Team
"Τελικός" για τον Παναθηναϊκό το παιχνίδι με Ρεν - Δύο διλήμματα του Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα

Οι Πράσινοι έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αναμέτρηση με την γαλλική ομάδα και ξέρουν καλά ότι το αποτέλεσμα στο παιχνίδι αυτό θα κρίνει κατά πολύ την ευρωπαϊκή συνέχεια.

Νίκος Αθανασίου: Για τη σημασία του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με τη Ρεν μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o έμπειρος ρεπόρτερ τονίζοντας ότι οι Πράσινοι δεν έχουν περιθώρια ήττας και μοναδικός στόχος είναι η νίκη που θα τους κάνει φαβορί για την πρόκριση.​

«Δεν έχει περιθώριο να χάσει ξανά από τη Ρεν ο Παναθηναϊκός. Θα διεκδικήσει τη νίκη. Αν χάσει απίθανο να την προλάβει στη βαθμολογία . Θα θέλει «διπλό» στη Βιγιαρεάλ. Θα τα δώσει όλα για την πρόκριση. Ο Παναθηναϊκός σίγουρα δεν θα πρέπει να παρασύρεται από τη θέση της Ρεν στη Ligue 1. Aν έχει τη γνωστή κυνικότητα του ο Παναθηναϊκός και αποφύγει τα λάθη του πρώτου ματς έχει πολλές ελπίδες.

Όπως όλα δείχνουν θα έχουμε την επιστροφή του Μπερνάρ στην ενδεκάδα μετά και την ασίστ πάρε-βάλε με τη Λαμία. Ο Μπρινιόλι θα είναι στην εστία, στα στόπερ τη δεδομένη στιγμή άλλες επιλογές εκτός από Γεντβάι και Σένκεφελντ δεν υπάρχουν, αριστερά θα είναι ο Μλαντένοβιτς. Ο Αράο στο κέντρο μαζί με τον Τσέριν. Δεξιά θα είναι βασικός ο Παλάσιος, αριστερά λογικά ο Μαντσίνι. Ερωτηματικό για το δεξί άκρο της άμυνας και για την κορυφή. Ο Βαγιαννίδης δεν ήταν καλός στην Λαμία. Από την άλλη είναι καθοριστικός στα τελευταία δυο ματς ο Σπόραρ και πλέον είναι 50-50 με τον Ιωαννιδη για κορυφή», είπε ο Νίκος Αθανασίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση έκπληξη Αταμάν για Ναν - Θέλει... Οκπάλα για αντι-Παπαπέτρου - Τα "σκάει" ο Γιαννακόπουλος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags