Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτό το... κλειδί στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Ρεν - Να γίνει... μάθημα το ματς της Λεωφόρου
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-08 10:21:00

Αυτό το... κλειδί στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Ρεν - Να γίνει μάθημα το ματς της Λεωφόρου

Sportdog Team
Αυτό το... κλειδί στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Ρεν - Να γίνει μάθημα το ματς της Λεωφόρου

Οι Πράσινοι προετοιμάζονται για τον πολύ κρίσιμο αγώνα με την γαλλική ομάδα εκτός έδρας και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξέρει καλά πως δεν επιτρέπονται λάθη όπως αυτά του αγώνα της Αθήνας.

Τάσος Νικολογίαννης: Για την ανάγκη του Παναθηναϊκού να πάρει τη νίκη στη Γαλλία κόντρα στη Ρεν, κάτι που αν γίνει θα κάνει... άλμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League μίλησε ο έμπειρος ρεπορτερ στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τονίζοντας ότι πρέπει να αποφύγει τα λάθη του πρώτου αγώνα, διότι αυτά σε ματς τέτοιου επιπέδου στοιχίζουν, ενώ ανέδειξε την ανάγκη για μια άριστη ανασταλτική λειτουργεία και εκμετάλλευση των ευκαιριών που θα δοθούν.

«Τα λάθη που έκανε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ματς δεν πρέπει να ξαναγίνουν. Σε αυτά τα επίπεδα τα λάθη πληρώνονται. Επίσης πρέπει να εκμεταλλευθεί τις ευκαιρίες που θα του δοθούν για να σκοράρει. Αν του δοθούν δυο θα πρέπει να κάνει ένα γκολ. Θεωρώ δεδομένη την επιστροφή του Παλάσιος στην ενδεκάδα γιατί γυρίζει και μαρκάρει και βοηθά και τα μπακ.

Λογικά θα δούμε και τον Μπερνάρ που είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ταιριάζει σε αυτό το ματς με τον τρόπο που παίζει ο Παναθηναϊκός. Κώτσιρας ή Βαγιαννίδης δεξιά, κλασσικό δίδυμο στα στόπερ και Μλαντένοβιτς αριστερά. Τώρα υπάρχει το ενδεχόμενο και για Βιλένα δίπλα στον Αράο αλλά θα φανεί με τις προπονήσεις αυτό. Κορυφή δίνω ένα μικρό προβάδισμα στον Ιωαννίδη που θα χρειαστεί να παίξει περισσότερο με πλάτη και να απασχολεί την άμυνα», είπε ο Τάσος Νικολογιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κλειστό Ποδηλατοδρόμιο που μαζεύει νερά και τρύπες που κλείνοντα με ταινία - Καταστροφικό για τους Ολυμπιακούς"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags