Facebook Pixel ΑΕΚ: Χαμόγελα για Αλμέιδα - Αραούχο και Λιβάι Γκαρσία επιστρέφουν και δίνουν τη νίκη με Μαρσέιγ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-08 11:24:00

Χαμόγελα για Αλμέιδα - Αραούχο και Λιβάι Γκαρσία επιστρέφουν και δίνουν τη νίκη με Μαρσέιγ!

Sportdog Team
Χαμόγελα για Αλμέιδα - Αραούχο και Λιβάι Γκαρσία επιστρέφουν και δίνουν τη νίκη με Μαρσέιγ!

Η Ένωση θα έχει τα δύο βαριά της ''όπλα'' στον αγώνα με τους Μασσαλούς την Πέμπτη.

Η ΑΕΚ οφείλει να ξεπεράσει την γκρίνια που έφερε η απρόσμενη γκέλα κόντρα στην Κηφισιά για την 10η αγωνιστική της Super League και να πάρει το μεγάλο τρίποντο απέναντι στη Μαρσέιγ. Η OPAP ARENA θα ''βράζει'' και ο Δικέφαλος θα έχει πληθώρα επιλογών για την αναμέτρηση αυτή. Ο Ματίας Αλμέιδα είδε τους Χατζισαφί και Αραούχο να μπαίνουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και ο Λιβάι Γκαρσία αφού πήρε αγωνιστικά λεπτά το περασμένο Σάββατο, είναι πανέτοιμος να λάβει δράση και στο Europa League.

Ο Αλμέιδα έχει αποθεώσει πολλάκις στο παρελθόν τον Σέρχιο Αραούχο, αποκαλώντας τον «ψυχή της ομάδας». Ο Αργεντινός είναι ο ποδοσφαιριστής που πληρέστερα από κάθε άλλον έχει αφομοιώσει την τακτική προσέγγιση του Πελάδο και τηρεί πιστά όλα τα καθήκοντά του. Ο Λιβάι από την άλλη, δίνει μια άλλη διάσταση στο παιχνίδι των νταμπλούχων Ελλάδας. Με την ταχύτητα και την ορμή του, μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς στα ματς της Ένωσης και να δώσει πολύτιμες βοήθειες στους συμπαίκτες του. 

Η παρουσία και των δύο με τη Μαρσέιγ δίνει φτερά στην ΑΕΚ και με τον κόσμο σύμμαχο, οι παίκτες του Αλμέιδα πάνε για τη μεγάλη νίκη που θα τους φέρει στην πρώτη θέση του ομίλου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags