Facebook Pixel ΑΕΚ: Κετσετζόγλου: «Το πλάνο Αλμέιδα για Μαρσέιγ - Κλειδί για την 11άδα ο ρόλος Πινέδα»
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-08 12:46:00

Κετσετζόγλου: "Το πλάνο Αλμέιδα για Μαρσέιγ - Κλειδί για την 11άδα ο ρόλος Πινέδα"

Sportdog Team
Κετσετζόγλου: "Το πλάνο Αλμέιδα για Μαρσέιγ - Κλειδί για την 11άδα ο ρόλος Πινέδα"

Τα δεδομένα για την ενδεκάδα της ΑΕΚ στο κομβικό ματς με τη Μαρσέιγ κατέγραψε ο Κώστας Κετσετζόγλου. Τι είπε για τους σίγουρους Πινέδα-Γκαρσία και τις ετοιμασίες φιλοξενίας των Γάλλων.

Την πληθώρα λύσεων που έχει έπειτα από καιρό η ΑΕΚ και (ειδικά από τη μέση και μπροστά) κάνει δύσκολη την εκτίμηση για την ενδεκάδα επεσήμανε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τον Βάιο Τσούτσικα, σημείωσε ότι η τετράδα της άμυνας με τη Μαρσέιγ είναι πάνω-κάτω δεδομένη, ωστόσο στις υπόλοιπες γραμμές οι μόνοι που έχουν σίγουρη θέση είναι οι Πινέδα και Γκαρσία.

Εξήγησε λοιπόν ότι το πού θ' αγωνιστεί ο Μεξικανός (στα χαφ ή αριστερά) θα παίξει ρόλο για τις επιλογές και σε άλλες θέσεις, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πίσω από τον επιθετικό να ξεκινήσει ο Μάνταλος.

Κατά τ’ άλλα, αναφέρθηκε στις ετοιμασίες για την υποδοχή των οπαδών της Μαρσέιγ και τις κοινές εκδηλώσεις που θα κορυφωθούν τη μέρα του αγώνα, εκφράζοντας την πίστη ότι η φιλοξενία θα είναι αντάξια αυτής που είχαν οι φίλοι της ΑΕΚ στη Μασσαλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμβιβασμός για να μείνει ελεύθερος ο Λημνιός - Γκελ σε δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες - Αδυναμία του κοουτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags