Στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τη Γουέστ Χαμ, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη βαθμολογική συγκομιδή που έχει ο Ολυμπιακός στο Europa και σε δύο γκολ που δέχθηκε. στο ματς με την Μπάτσκα Τόπολα, τα οποία θα μπορούσαν να έχουν ακυρωθεί, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νομίζω πως μετά το τέλος ήμασταν αρκετά πληγωμένοι. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει πιο καλό αποτέλεσμα συνεχάρη τους παίκτες μου μια ομάδα που τόλμησε να κοιτάξει στα μάτια μια ομάδα που παίζει στο κορυφαίο πρωτάθλημα και είναι κάτοχος Conference. Γεμίζουμε με πίστη και αυτοπεποίθηση γιατί βελτιωνόμαστε.

Συμφωνώ πως αξίζαμε περισσότερους βαθμούς στον όμιλο. Δεχθήκαμε δυο γκολ που θα μπορούσαν να είχαν ακυρωθεί. Ειδικά με την Τόπολα.

Επίσης με τη Φράιμπουργκ με τον Γιόβετιτς για το 3-3. Θα μπορούσαμε να πούμε για βελτίωση. Είμαι πολύ περήφανος για το πως αντιμετωπίσαμε τη Γουεστ Χαμ. Ερχόμαστε σε όλα τα ματς για να τα πάρουμε. Έχουμε 2 ακόμα ματς και πάμε για νικήσουμε γιατί όταν προσπαθείς το ποδόσφαιρο όσα σου στερεί θα στα γυρίσει πίσω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ακυρώθηκε το πλάνο Μαρτίνεθ για λίγα δευτερόλεπτα - Τα μισά να έπιανε με ΠΑΟΚ... - "Καψόνι" σε top όνομα!