Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σχόλιο Αθανασίου για το "δεν πωλείται" του Γιοβάνοβιτς για Ιωαννίδη - Τα πλάνα για Βιγιαρεάλ, επιστροφή Παλάσιος
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-28 15:49:00

Σχόλιο Αθανασίου για το "δεν πωλείται" του Γιοβάνοβιτς για Ιωαννίδη - Τα πλάνα για Βιγιαρεάλ, επιστροφή Παλάσιος

Sportdog Team
Σχόλιο Αθανασίου για το "δεν πωλείται" του Γιοβάνοβιτς για Ιωαννίδη - Τα πλάνα για Βιγιαρεάλ, επιστροφή Παλάσιος

Ο Νίκος Αθανασίου αναφέρθηκε στην ατάκα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Ντέμη Νικολαΐδη για το μέλλον του Φώτη Ιωαννίδη.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πρόθεση να πουλήσει εύκολα τον Φώτη Ιωαννίδη, όπως τόνισε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός δεν πουλά τον Ιωαννίδη αυτή τη στιγμή και γενικότερα θα είναι πολύ… δύσκολος να τον παραχωρήσει. Το είπε με χαρακτηριστικό τρόπο και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Ντέμη Νικολαΐδη», ανέφερε.

 

Όσο για το ματς με τη Βιγιαρεάλ την Πέμπτη είπε: «Στόχος είναι ένα καλό αποτέλεσμα για να συνεχίσει να ελπίζει στην πρόκριση στο Europa League. Με νίκη θα έχει αυξημένες ελπίδες. Η Βιγιαρεάλ είναι βελτιωμένη στα τελευταία ματς, αλλά είναι σημαντική απώλεια ο Σόρλοτ, που λογικά δεν θα παίξει. Θεωρώ δεδομένη την επιστροφή του Παλάσιος στην ενδεκάδα».

Αναφορικά με το αν θα παραμείνει στην εστία ο Μπρινιόλι ή όχι είπε: «Ό,τι κι αν αποφασίσει ο Γιοβάνοβιτς θα είναι σωστό. Είτε επιλέξει να στηρίξει τον Μπρινιόλι, είτε δώσει την ευκαιρία στον Λοντίγκιν που έχει δείξει την αξία του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ελληνική ομάδα "έκοψε" τον Μορόν πριν πάει Άρη - Στόπερ και box to box τον Γενάρη λόγω... Βιλένα ο ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags