Facebook Pixel ΑΕΚ: Κετσετζόγλου: "Με Αραούχο η ΑΕΚ απέναντι στην Μπράιτον - Γιατί έχει… 51% πιθανότητες ο Σιντιμπέ"
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-28 15:37:00

Κετσετζόγλου: "Με Αραούχο η ΑΕΚ απέναντι στην Μπράιτον - Γιατί έχει… 51% πιθανότητες ο Σιντιμπέ"

Sportdog Team
Κετσετζόγλου: "Με Αραούχο η ΑΕΚ απέναντι στην Μπράιτον - Γιατί έχει… 51% πιθανότητες ο Σιντιμπέ"

Για τα ευχάριστα νέα που αναμένονται ενόψει Μπράιτον από το μέτωπο του Σέρχιο Αραούχο και τον λόγο που ο Σιντιμπέ έχει ελαφρύ προβάδισμα έναντι του Ρότα μίλησε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στο κρίσιμο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Μπράιτον και τις επιλογές του Αλμέιδα (βάσει αγωνιστικών προβλημάτων, αλλά και επιστροφών) αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Αρχικά, σημείωσε ότι είναι απίθανο πλέον να προλάβουν οι Γκαρσία-Γιόνσον, ωστόσο σήμερα είναι πιθανότατο να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης ο Αραούχο και (μαζί με τον Μουκουντί που επίσης επανέρχεται) να υπολογίζεται για την Πέμπτη.

Αφού υπογράμμισε λοιπόν ότι εξίσου σημαντικό με το τι θα συμβεί στην OPAP Arena θα είναι και η εξέλιξη του Μαρσέιγ-Άγιαξ (και συγκεκριμένα να μη νικήσουν οι Ολλανδοί), εξήγησε γιατί ο Σιντιμπέ έχει… 1% περισσότερες πιθανότητες από τον Ρότα, παρόλο που έπαιξε και στα Γιάννενα.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ελληνική ομάδα "έκοψε" τον Μορόν πριν πάει Άρη - Στόπερ και box to box τον Γενάρη λόγω... Βιλένα ο ΠΑΟ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags