Ο Παναθηναϊκός το περασμένο καλοκαίρι ενισχύθηκε στη θέση των στόπερ, αποκτώντας τον Τιν Γεντβάι και τον Έρικ Πάλμερ Μπράουν ως συμπληρωματικούς στο βασικό αμυντικό δίδυμο Μπαρτ Σένκεφελντ - Χόρντουρ Μάγκνουσον. Ο Ισλανδός τραυματίστηκε στο ματς με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο και από τότε έχει τεθεί η ανάγκη για μεταγραφή κεντρικού αμυντικού τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στις 4 Νοεμβρίου:

''Υπάρχει πρόβλημα με τα στόπερ. Ο Μάγκνουσον χάνει τη χρονιά, ο Πάλμερ θέλει χρόνο. Ευχόμαστε να περάσει αυτή η περίοδος με συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και να το διαχειριστούμε. Θα πρέπει ίσως να θυσιάζουμε κάποιους άλλους παίκτες σε άλλη θέση. Μέχρι τώρα είμαστε οκ, εύχομαι να συνεχιστεί μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου γιατί τον Ιανουάριο θα χρειαστεί να ενισχύσουμε την ομάδα με έναν παίκτη εκεί".

Οι πράσινοι είναι σε φάση αναζήτησης για ψηλό στόπερ, ικανό με την μπάλα στα πόδια και ιδανικά αριστεροπόδαρο. Ο Γιάννης Παπαδημητρίου βρέθηκε πρόσφατα στο συνέδριο του Τransfer Room και συζήτησε με συλλόγους και ατζέντηδες για να πάρει παίκτη. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει στοχεύσει την αγορά της Bundesliga, ώστε να βρει τον εκλεκτό ποδοσφαιριστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη αντίδραση Αλαφούζου - "Χρυσώνει" ξένο άσο, καψούρα Γιοβάνοβιτς - Η τριάδα που θα φέρει τίτλο!