Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Νικολογιάννης: "Το… φυσάει και δεν κρυώνει ακόμα ο Μαρθελίνο - Πιθανή η επιστροφή στην 11άδα του ΠΑΟ"
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-28 23:58:00

Νικολογιάννης: "Το… φυσάει και δεν κρυώνει ακόμα ο Μαρθελίνο - Πιθανή η επιστροφή στην 11άδα του ΠΑΟ"

Sportdog Team
Νικολογιάννης: "Το… φυσάει και δεν κρυώνει ακόμα ο Μαρθελίνο - Πιθανή η επιστροφή στην 11άδα του ΠΑΟ"

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, καθώς πλησιάζει η κρίσιμη αναμέτρηση στην Ισπανία

Παναθηναϊκός: Για τη στροφή του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη και την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στην προετοιμασία του «τριφυλλιού» και τους στόχους ενόψει της συνέχειας.

«Η ομάδα ετοιμάζεται να φύγει στις 10.00 της Τετάρτης για Ισπανία, πάνε όλοι εκτός από Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν. Πάνε όλοι γιατί ο Παναθηναϊκός θα προπονηθεί την Παρασκευή στην Ισπανία, οπότε ενόψει ΟΦΗ πρέπει να προπονηθούν και όσοι είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Αφήνουν πίσω το ματς με τον Άρη, ξέρουν τα λάθη τους όλοι και τον αναγνωρίζουν. Ο Παναθηναϊκός έχει κακή παράδοση στην Ισπανία, αν πάρει νίκη θα έχει ελπίδες για την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Με ισοπαλία, θα πρέπει να γίνουν πολλά μη αναμενόμενα για να προκριθεί στην επόμενη φάση. Ψάχνει θετικό αποτέλεσμα, για να έχει ήσυχο το κεφάλι του για τη συνέχεια στην Ευρώπη», τόνισε αρχικά.

«Αντιμετωπίζει μια ομάδα κόντρα στην οποία έκανε μια σπουδαία νίκη στο ΟΑΚΑ, στο τελευταίο ματς που διεξήχθη εκεί. Η Βιγιαρεάλ πήρε προπονητή τον Μαρθελίνο ο οποίος το… φυσάει και δεν κρυώνει ακόμα για τον αποκλεισμό της Μαρσέιγ από τον Παναθηναϊκό που ουσιαστικά του στοίχισε και την απόλυσή του. Η Βιγιαρεάλ έχει μείνει πίσω στο πρωτάθλημα, δεν ξέρω αν θα βάλει την ίδια ομάδα με την Οσασούνα», συνέχισε.

Όσον αφορά για τις σκέψεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τόνισε: «Είναι πιθανή η επιστροφή του Παλάσιος στην ενδεκάδα, Βιλένα ή Ρούμπεν στα χαφ, αλλά δεν αποκλείεται να παίξει πάλι ο Αράο με τον Τσέριν. Αν κρίνει ο Γιοβάνοβιτς πως ο Γεντβάι είναι στα κόκκινα, μπορεί να βάλει τον Αράο στόπερ. Ο Βαγιαννίδης επιστρέφει δεξιά, ο Μλαντένοβιτς παραμένει αριστερά. Στην επίθεση ο Παλάσιος επιστρέφει, μάλλον παραμένει ο Ιωαννίδης και ίσως δούμε Τζούριτσιτς με Μπερνάρ μαζί επίσης. Πιστεύω θα παίξει και ο Μπρινιόλι, ο προπονητής θεωρεί πως ήταν μια κακή στιγμή και τίποτα παραπάνω. Στο ματς με τον Άρη είχε άλλες τρεις μεγάλες επεμβάσεις! Μπορεί ο Λοντίγκιν να παίξει στο ματς με τον ΟΦΗ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκάνδαλο" με Ιωαννίδη-Μπακαμπού - Γι’ αυτό τον ήθελαν Λουτσέσκου, Αλμέιδα - "Εξαφάνισαν" Τσούμπερ, Χουάνγκ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags