Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Το ερωτηματικό Γιοβάνοβιτς για το αρχικό σχήμα με Βιγιαρεάλ - Τι θα κάνει με Μπρινιόλι - Μέσα ο Παλάσιος
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-29 12:38:00

Το ερωτηματικό Γιοβάνοβιτς για το αρχικό σχήμα με Βιγιαρεάλ - Τι θα κάνει με Μπρινιόλι - Μέσα ο Παλάσιος

Sportdog Team
Το ερωτηματικό Γιοβάνοβιτς για το αρχικό σχήμα με Βιγιαρεάλ - Τι θα κάνει με Μπρινιόλι - Μέσα ο Παλάσιος

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού με τον Νίκο Αθανασίου ενόψει Βιγιαρεάλ.

Τις τελευταίες πληροφορίες για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ στην Ισπανία για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League μετέφερε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. 

Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού επεσήμανε τον βαθμό δυσκολίας του αυριανού αγώνα και υπογράμμισε ότι οι πράσινοι στο παιχνίδι αυτό θα πρέπει να αναζητήσουν ένα καλό αποτέλεσμα για να σπάσουν την κακή παράδοση στα ματς στην Ισπανία.

 

«Σίγουρα θα πρέπει να παρουσιάσει μια καλύτερη εικόνα από τον Άρη, να είναι πιο αποτελεσματικός από το ματς με τη Ρεν, εκεί που για μεγάλο διάστημα του ματς είχε την καλή εικόνα αλλά όχι την ουσία, και σίγουρα να αποφύγει τα παιδικά λάθη», ανέφερε.

Σχετικά με την ενδεκάδα, ανέφερε ότι το μεγάλο δίλημμα είναι στην εστία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να αποφασίζει εάν θα επιλέξει τον Μπρινιόλι ή όχι. Στη μεσαία γραμμή -όπως είπε- ο Αράο θα είναι και πάλι βασικός, με τον Τσέριν να έχει προβάδισμα έναντι του Βιλένα, τον Παλάσιος να ξεκινά βασικός, και από την άλλη πλευρά της επίθεσης να υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό, καθώς μπορεί να είναι παρών ο Μαντσίνι, ή ο Αϊτόρ, ή ο Μπερνάρ με τον Τζούριτσιτς να παίρνει θέση βασικού μπροστά από τους δύο χαφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Οι πρώτες αλλαγές Αταμάν, μεγάλη ευκαιρία ο Μήτογλου - Τίποτα ιδιαίτερο ο Πετρούσεφ, ρίσκο για Ολυμπιακό"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags