Με αφορμή το χθεσινό σκάνδαλο με το πέναλτι στο 97ο λεπτό στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Νιούκαστλ ο Κώστας Νικολακόπουλος ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι η UEFA έχει ορίσει τον συγκεκριμένο Πολωνό Κβιατκοβσκι και στη διαιτητική ομάδα του αυριανού αγώνα του Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός χωρίς να τον έχει αλλάξει μέχρι στιγμής ενώ φρόντισε να τον «κόψει» από το σημερινό ματς της Ρεάλ Σοσιεδάδ με την Σάλτσμπουργκ, που τον είχε VAR.

Για το Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός ο Πολωνός, Κβιατκόβσκι, είναι avar, όπως avar ήταν και στο Γουλβς - Ολυμπιακός 1-0 και με δική του υπόδειξη είχε ακυρωθεί το κανονικό γκολ του Μαντί Καμαρά ως οφσάιντ με αποτέλεσμα έχει αποκλειστεί ο Ολυμπιακός από τα νοκ-άουτ του Europa League πριν τρία χρόνια.

 

Ο Κώστας Νικολακόπουλος θύμισε και τη διαιτησία ενός άλλου Πολωνού, του Στεφάνσκι στο Ολυμπιακός - Μακάμπι Χάιφα στο οποίο με το σκορ στο 0-1 δεν είχε δώσει εξόφθαλμο πέναλτι στους ερυθρόλευκους.

Διαιτητής στο αυριανό ματς είναι ο Βόσνιος, Πελίτο, που ήταν και στο Ολυμπιακός - Καραμπάγκ 0-3, var ο Κροάτης Μπέμπεκ και avar ο Πολωνός Κβιατκοβσκι εκτός κι αν η UEFA τελικά τον αλλάξει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δίνει 5 εκατ. για Ποντένσε για να φέρει μεταγραφή τον Γενάρη - Γλίτωσε την απόλυση ο Πογέτ και βρήκε πρόταση!