Facebook Pixel "Ανεβασμένη η Βιγιαρεάλ, για τη νίκη ο Παναθηναϊκός - Αυτό το πρόβλημα έδειξε στο τελευταίο της ματς" (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-29 16:46:00

"Ανεβασμένη η Βιγιαρεάλ, για τη νίκη ο Παναθηναϊκός - Αυτό το πρόβλημα έδειξε στο τελευταίο της ματς" (Vid)

Sportdog Team
"Ανεβασμένη η Βιγιαρεάλ, για τη νίκη ο Παναθηναϊκός - Αυτό το πρόβλημα έδειξε στο τελευταίο της ματς" (Vid)

Ακούστε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη, ο οποίος αναλύει τα δεδομένα για την αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ και τις αδυναμίες της ισπανικής ομάδας.

Παναθηναϊκός: Την ανάγκη του Παναθηναϊκού να κάνει μια καλή εμφάνιση μετά και το κακό αποτέλεσμα με τον Άρη υπογράμμισε ο Τάσος Νικολογιάννης, επισημαίνοντας ότι ο στόχος της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι να παίξει για να πάρει τη νίκη.

Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού από την Ισπανία όπου βρίσκεται για τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 αναφερόμενος στην Βιγιαρεάλ τόνισε ότι είναι ανεβασμένη μετά και την νίκη της στο τελευταίο της ματς με την Οσασούνα, σε ένα ματς που είχε πρόβλημα από το πρέσινγκ της αντιπάλου, και ξεχώρισε ο Μοράλες που σκόραρε και τα τρία τέρματα της ομάδας του.

Ο Παναθηναϊκός βρήκε καλές καιρικές συνθήκες στην Ισπανία, περίπου 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ θα παραμείνει για προπόνηση και την Παρασκευή πριν την αναχώρησή του για την Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκπληκτος και ο Κουρμπέλης με την πρόταση από Ελλάδα - Τον... διώχνει ο Ολυμπιακός, τον έκοψαν 2 "μεγάλοι"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags