Facebook Pixel ΑΕΚ - Μπράιτον: Άγγλοι αστυνομικοί στην Αθήνα - Σκέφτονται... εξαίρεση για τους οπαδούς της Μπράιτον στην OPAP Arena
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-29 17:05:00

Άγγλοι αστυνομικοί στην Αθήνα - Σκέφτονται... εξαίρεση για τους οπαδούς της Μπράιτον στην OPAP Arena

Sportdog Team
Άγγλοι αστυνομικοί στην Αθήνα - Σκέφτονται... εξαίρεση για τους οπαδούς της Μπράιτον στην OPAP Arena

Οι Άγγλοι δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη του και αυτό φαίνεται και από το ταξίδι των οπαδών της Μπράιτον στην Αθήνα, στο πλαίσιο της κρίσιμης αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

ΑΕΚ - Μπράιτον: Συνοδευόμενοι από Άγγλους αστυνομικούς θα φτάσουν στην Αθήνα οι οπαδοί της Μπράιτον.

Σύμφωνα με σχετικά ρεπορτάζ του αγγλικού Τύπου, Άγγλοι αστυνομικοί βρίσκονται από το βράδυ της Τρίτης (28/11) στην ελληνική πρωτεύουσα. Επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης είναι ο Ντάρεν Μπάλκαμ που προέρχεται από την Αστυνομία του Σάσεξ και μάλιστα δεν είναι ο μοναδικός, καθώς όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ μαζί του είναι και αρκετοί συνάδελφοί του. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που αγγλική ομάδα συνοδεύεται από αστυνομικούς της χώρας της, αντιθέτως συμβαίνει συχνά, ενώ για την Μπράιτον έχει γίνει το ίδιο τόσο στη Μασσαλία όσο και στο Άμστερνταμ.

Παράλληλα, στην Αγγλία γράφουν πως υπάρχουν διαβουλεύσεις σχετικά με το αν θα επιτραπεί στους οπαδούς της Μπράιτον η κατανάλωση αλκοόλ. Πρόκεται για πρακτική που απαγορεύεται στην OPAP Arena, ωστόσο ενδέχεται να γίνει μία εξαίρεση για τους Άγγλους οπαδούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κίνηση - ματ του Αλμέιδα για νίκη πρόκρισης με την Μπράιτον! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags