Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, ενόψει του αποψινού αγώνα με την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Εμάς δεν έχει επιβεβαιωθεί η κακή πρόβλεψη, εδώ έχουμε 4-5 βαθμούς με συννεφιά. Χθες κάποια στιγμή, η αστυονομία άλλαξε το σχέδιο και τις ώρες που θα συγκεντρωθούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ λόγω παγετού. Δεν αναμένεται δύσκολη μέρα με βροχή ή χιόνι μέχρι το βράδυ. Στη Γερμανία έχει πολλούς φίλους του ΠΑΟΚ. Τριάντα λεωφορεία ήρθαν από Ελλάδα και ένα τρένο γεμάτο φίλους της ομάδας. Έχει κάποια εισιτήρια, σε θέσεις Γερμανών, μπορεί να βρει εισιτήρια από 30 μέχρι 60 ευρώ.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ τα έχουν προμηθευτεί από 25 ευρώ. Υπάρχει γενικά πολύ καλό κλίμα. Θυμάμαι το παιχνίδι πριν από 12 χρόνια, το παιχνίδι με την Τότεναμ, με τελείως διαφορετική κατάσταση. Είχε φέρει 0-0 με την Κέρκυρα στο Πρωτάθλημα και τότε είχε ακολουθήσει η νίκη επί της Τότεναμ του Γκάρεθ Μπέιλ. Υπάρχει καλή σχέση με τους γερμανούς οπαδούς. Θα έχει πάνω από 5 χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες, καθώς έχουν προμηθευτεί εισιτήρια και σε άλλες θύρες», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Και μίλησε για τα «ασπρόμαυρα» αγωνιστικά ζητήματα: «Επιβεβαιώθηκε το αρνητικό σενάριο πως δεν θα ταλαιπωρήσει τον Μπάμπα. Δεν ήθελε κάτι τέτοιο για τον Γκανέζο. Η απόφαση του Λουτσέσκου για τον αντικαταστάτη φαίνεται πως είναι η πιο πιθανή, να παίξει ο Ράφα Σοάρες, και όχι κάποιος άλλος, όπως φάνηκε στις τελευταίες προπονήσεις, με τον Βιεϊρίνια στα δεξιά. Ο Σοάρες δεν είναι στο ταβάνι του Μπάμπα, όμως είναι ένας συνεπής παίκτης του ΠΑΟΚ και συνεργάζεται καλά με τον Τάισον, όπως φάνηκε και στο τελευταίο παιχνίδι».