Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Με εκπλήξεις ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Άιντραχτ - Αυτός ο αντικαταστάτης του Μπάμπα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-30 20:57:00

Με εκπλήξεις ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Άιντραχτ - Αυτός ο αντικαταστάτης του Μπάμπα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Με εκπλήξεις ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Άιντραχτ - Αυτός ο αντικαταστάτης του Μπάμπα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Δικέφαλος του Βορρά παίζει... τελικό για την πρώτη θέση κόντρα στη γερμανική ομάδα και λίγη ώρα πριν τη σέντρα έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού για το κρίσιμο παιχνίδι.

ΠΑΟΚ: Με τον Ράφα Σοάρες τελικά στη θέση του τραυματία Μπάμπα, αλλά και τον Αλί Σαμάτα σαν βασικό επιθετικό θα παραταχθεί ο Δικέφαλος του Βορρά στο κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη, όπως έγινε γνωστό λίγο πριν τη σέντρα στη Γερμανία, ενώ εκτός θα είναι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι Κοτάρσκι, με τους Σοάρες, Κουλιεράκη, Κεντζιόρα και Βιεϊρίνια να συνθέτουν την τετράδα της αμυντικής γραμμής. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Οζντόεφ, με τον Μεϊτέ, ενώ η τριάδα πίσω από τον Σαμάτα θα αποτελείται από τους Ζίβκοβιτς, Μουργκ και Τάισον.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Ράφα Σοάρες, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Ζίβκοβιτς, Τάισον, Μουργκ, Σαμάτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δώρο Σαββίδη σε Λουτσέσκου φορ 12 εκατ. - "Κουράστηκε" στη Ρωσία με τον πόλεμο - Ξεκίνησαν οι συζητήσεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags