Facebook Pixel Ύμνοι Ντε Τσέρμπι για ΑΕΚ: ''Είναι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ - Σημαντική ομάδα''
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-30 23:42:00

Ύμνοι Ντε Τσέρμπι για ΑΕΚ: ''Είναι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ - Σημαντική ομάδα''

Sportdog Team
Ύμνοι Ντε Τσέρμπι για ΑΕΚ: ''Είναι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ - Σημαντική ομάδα''

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για το Δικέφαλο ο Ιταλός προπονητής.

Η ΑΕΚ έχασε από την Μπράιτον στην OPAP ARENA και ο προπονητής των ''γλάρων'', Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, μίλησε για την Ένωση. Είπε ότι ήταν καλύτερη στον αγώνα και τόνισε ότι πρόκειται για ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για συναισθήματά του;

«Δεν παίξαμε τόσο καλά. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη. Όπως και στο πρώτο ματς εμείς ήμασταν καλύτεροι και δεν κερδίσαμε, γιατί πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι στο Μπράιτον και απόψε η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και κερδίσαμε εμείς. Πρώτη φορά όσο είμαι στην Μπράιτον και κερδίσαμε έτσι. Είχαμε την ευκαιρία με τον Φέργκιουσον και μετά υποφέραμε. Ξέραμε ότι η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλό προπονητή που τον ξέρω πολύ καλά. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε στο γήπεδο».

Για την ΑΕΚ:

«Δεν μπορώ να εκφράσω άποψη για την ΑΕΚ. Μπορώ για τη δική μου ομάδα. Έχω δει την ΑΕΚ στα δυο μεταξύ μας παιχνίδια και είναι μια σημαντική ομάδα. Είναι σκληρός ο όμιλός μας. Είναι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ! Δεν είναι δική μου δουλειά να μιλήσω για άλλη ομάδα. Μόνο για τη δική μου. Δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε τέτοια γήπεδα. Δεν ήμασταν στην καλύτερη φυσική κατάσταση».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags