Facebook Pixel Μαρθελίνο: Μαρθελίνο σαν... ’’μαινόμενος ταύρος’’ στους παίκτες του - ’’Κόψτε επιτέλους τον Ιωαννίδη’’
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-02 20:08:00

Μαρθελίνο σαν... ’’μαινόμενος ταύρος’’ στους παίκτες του - ’’Κόψτε επιτέλους τον Ιωαννίδη’’

Sportdog Team
Μαρθελίνο σαν... ’’μαινόμενος ταύρος’’ στους παίκτες του - ’’Κόψτε επιτέλους τον Ιωαννίδη’’

Τα... είδε όλα από τον Φώτη Ιωαννίδη ο Ισπανός κόουτς και υπό τον φόβο μήπως ο Έλληνας άσος γυρίσει μόνος του το ματς, ούρλιαζε στους ποδοσφαιριστές του να βρουν έναν τρόπο να τον σταματήσουν.

Ο Παναθηναϊκός το περασμένο καλοκαίρι πήρε μια ιστορική πρόκριση στο Βελοντρόμ κόντρα στη Μαρσέιγ χάρη σε ασίστ του Φώτη Ιωαννίδη στο πρώτο ματς για το γκολ του Μπερνάρ Ντουάρτε και χάρη στα δύο εύστοχα πέναλτι του Έλληνα άσου στη Γαλλία.

Ο τότε κόουτς των ''μπλε'' ήταν ο Μαρθελίνο, ο οποίος ήρθε ξανά μπροστά στους πράσινους ως τεχνικός της Βιγιαρεάλ. Ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα του Θεράμικα είχε προειδοποιήσει ότι οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς δεν τα παρατάνε ποτέ και το επιβεβαίωσε ιδίοις όμμασι στο γήπεδο!

Παρότι τα ''κίτρινα υποβρύχια'' πήραν γερό προβάδισμα με 3-0, πήγαν να πάθουν... ανακοπή με όσα έκανε ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο Έλληνας στράικερ σκόραρε για το 3-2, ενώ λίγο νωρίτερα είχε δώσει μαγική πάσα στον Αϊτόρ που λάθεψε στην τελική προσπάθεια.

Ο Φωτάρας έκανε ό,τι ήθελε την αντίπαλη άμυνα και στο 83ο λεπτό ο Μαρθελίνο ούρλιαζε στους παίκτες του να τον σταματήσουν. ''Κόψτε τον, επιτέλους'', ήταν η χαρακτηριστική ατάκα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καμπανάκι" Αταμάν για παίκτη-έκπληξη στον ΠΑΟ - Ούτε Γκάι ούτε Βιλντόσα - "Εκλεκτός" του Γιαννακόπουλου

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags