Facebook Pixel Υπόκλιση Ντέμη στον ΠΑΟ: ’’Ποια άλλη ομάδα αντιδρά έτσι με τη Βιγιαρεάλ; - Έτσι πρέπει να μπει με Μακάμπι’’ (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-08 22:51:00

Υπόκλιση Ντέμη στον ΠΑΟ: ’’Ποια άλλη ομάδα αντιδρά έτσι με τη Βιγιαρεάλ; - Έτσι πρέπει να μπει με Μακάμπι’’ (Vid)

Sportdog Team
Υπόκλιση Ντέμη στον ΠΑΟ: ’’Ποια άλλη ομάδα αντιδρά έτσι με τη Βιγιαρεάλ; - Έτσι πρέπει να μπει με Μακάμπι’’ (Vid)

Αποθεωτικό σχόλιο για την αντίδραση του Τριφυλλιού στην Ισπανία από τον παλαίμαχο άσο.

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τη Μακάμπι Χάιφα για την 6η αγωνιστική του Europa League και αν δεν ηττηθεί, θα συνεχίσει στα πλέι-οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Ο Ντέμης Νικολαΐδης στάθηκε στην προσέγγιση του συγκεκριμένου ματς με όσα δήλωσε στον Bwin ΣΠΟΡ FM 94,6 και εκθείασε τη στάση των πράσινων στο παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ!

Αναλυτικά είπε:

«Δεν θεωρώ ότι η διαφορά της Μακάμπι με τον Παναθηναικό είναι τόσο μεγάλη όσο του Ολυμπιακού με την Μπάτσκα Τόπολα (σ.σ. σε σχετική σύγκριση που έγινε). Πρέπει να μπει ο Παναθηναικος -και νομίζω έτσι θα κάνει- με το ''θέλω τη νίκη, πρέπει να κερδίσω το ματς''.

Στη Βιγιαρεάλ ήταν καλός. Σύμφωνοι, με τις αλλαγές λειτούργησε καλύτερα, αλλά δεν ήταν χειρότερη ομάδα από τη Βιγιαρεάλ. Κοίτα πώς αντέδρασε. Ποια ομάδα αντιδρά έτσι; Αυτό δείχνει και τον χαρακτήρα της ομάδας».

Ακούστε το ηχητικό:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ήρθε πρόταση 12 εκατ. για Ιωαννίδη, ενήμερος ο Γιοβάνοβιτς - Τον καλεί στα γραφεία ο Αλαφούζος, νέος… Λιβάι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags